DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Yangından son anda kurtarılan orman işçisi: "Her yerime su dökün"

Eklenme: 23.07.2025 - 23:45

Eskişehir'de orman yangınına müdahale eden 5'i orman işçisi, 5'i AKUT çalışanı 10 kişi şehit oldu. Ekiplerin yanına koşarak gelen bir orman işçisi, "Yanıyorum. Her yerime su dökün" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Yangından son anda kurtarılan orman işçisi: "Her yerime su dökün"
Reklam alanı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Eskişehir Seyitgazi'de orman yangınına müdahale eden 5'i orman işçisi, 5'i AKUT çalışanı 10 kişinin şehit olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da orman yangınına müdahale sırasında yaralanan 7 kişiden 6'sının durumunun iyi olduğunu, bir kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi.
"HER YERİME SU DÖKÜN"
Üst bölgelerde birçok noktada devam eden yangını söndürmeye çalışan bir orman işçisi de elinden yaralandı.

Ekiplerin yanına koşarak gelen ve "Yanıyorum. Her yerime su dökün" diyerek yaşadıklarını anlatan işçi, ilk müdahalesinin ardından bölgede bulunan yangın koordinasyon merkezine indirildi.

Sağlık durumu iyi olan işçi, yanan eli nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 27
😲 0
Toplam 27 tepki

Yorum Yap