Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp mesajlar neden iletilmiyor? Sorun ne zaman düzelecek?

Whatsapp çöktü mü sorusu en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Bugün (3 Nisan 2024) milyonlarca WhatsApp kullanıcısı, alıştıkları iletişim devinin çökmesiyle şaşkına döndü. Anlık mesajlaşma platformu, beklenmedik bir arıza nedeniyle erişilemez hale geldi, temel iletişim fonksiyonları kullanılamaz duruma geldi. Peki, Whatsapp ne zaman güzelecek? İşte detaylar...

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp mesajlar neden iletilmiyor? Sorun ne zaman düzelecek?

3 Nisan tarihinde bazı WhatsApp kullanıcıları mesaj gönderip alamama sorunları yaşadı. Bu durum, "Whatsapp çöktü mü son dakika? Whatsapp neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?"  sorularına neden oldu.

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden yavaş? Whatsapp çöktü mü sorusu, anlık mesajlaşma uygulamasına erişimde sorunla karşılaşan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Her an aktif olarak kullanılan WhatsApp iletişim ağında zaman zaman mesaj gönderiminde veya alımında problem oluşabiliyor. Sorun yaşayan kişiler de 03 Nisan WhatsApp çöktü mü, sorun mu var?” sorusu ile ilgili araştırmalar yapıyor. WhatsApp çöktü mü sorusu 03 Nisan günü kullanıcılar tarafından araştırılıyor.

Anlık mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp zaman zaman çökebiliyor. lokal ya da küresel çaplı problemle karşılaşılabiliyor. Oluşan aksaklıklar sebebiyle mesajlar karşı tarafa iletilmiyor. Peki WhatsApp çöktü mü, neden yavaş, sorun mu var?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?
Kullanıcı raporlarına göre WhatsApp'ta herhangi bir problem görünmemektedir. Yavaşlama ya da mesaj iletilememe sorunu yaşayanlar Wi-Fi ya da mobil veri bağlantılarını kontrol edebilirler.

WHATSAPP MESAJLAR NEDEN İLETİLMİYOR?
WhatsApp'ta mesajınız iletilmiyorsa uygulamanızın güncelleştirmelerini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bölgenizdeki internet altyapısından kaynaklanan bir sorun ya da yoğunluk nedeniyle de böyle bir hatayla karşılaşabilirsiniz. WhatsApp'ta herhangi bir sorun yaşanması veya resmi bir açıklama yapılması halinde bu haber güncellenecektir.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English