Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Vali Vahdettin Özkan, Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu Gala Programına Katıldı

Vali Vahdettin Özkan, Genç MÜSİAD Konya Şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu gala programına katıldı.

Vali Vahdettin Özkan, Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu Gala Programına Katıldı
Genç MÜSİAD 50. Genel İdare Kurulu toplantısının Konya'da yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Özkan; "MÜSİAD, memleketimizin kalkınması ile ilgili bütün işlemlerin çok iyi bir şekilde analiz edilerek süreçleri başlatan bir sivil toplum kuruluşu olarak karşımıza çıkıyor. MÜSİAD’ın, birikimlerimizi gençler ile bir adım daha ileri götürme kararlılığını da görmüş oluyoruz. Bu birikimin gelecek nesillere aktarılması çok önemsenmelidir.
Devletimizin, insanlarımızın önemli bir beklentisi de sağlıklı bireylerin yetişmesidir. Sağlıklı bir toplumun inşa edilmesi yönünde bu birikimin sürdürülebilirliği çok önemli. Bu tür sivil toplum kuruluşları da bu anlamda çok büyük adımlar atmakta ve insanın kendisini, çevresini ve toplumu bilmesi, dünyayı okuması ve kurumsal olarak değerlerimize, bireysel olarak da görevlerimize sahip çıkmaya yardımcı olmaktadır." dedi.

Hedeflerin net olarak ortaya konulması, sonuç odaklı adımların atılması, iyi bir dayanışma ve birikimlerin paylaşılmasının gelişim açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Vahdettin Özkan; "Tarım ve sanayileşme açısından her geçen gün gelişme kazanan Konya'mızda, sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla kültürel ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasının da birliğimizin harcı olduğu malumunuz. Siz değerli gençler de en büyük motivasyon kaynağımızsınız. Siz gençlerimize ve Genç MÜSİAD'a çok güveniyoruz. Bu toplantının çıktıları itibarıyla memleketin kalkınmasına vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.
Programa Vali Vahdettin Özkan’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Cahit Ertemel, MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Yasin Yarar, protokol üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. (Tahir Yılmaz)
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English