Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

VAKA Topluluğu, Rektör Prof. Dr. Aksoy’u ziyaret etti

Selçuk Üniversitesi Veteriner Araştırma Kariyer Akademisi (VAKA) Topluluğu, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret etti.

VAKA Topluluğu, Rektör Prof. Dr. Aksoy’u ziyaret etti
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan Veteriner Araştırma Kariyer Akademisi (VAKA) Topluluğunun Başkanı Ahmet İçigen, Başkan Yardımcısı Vakkas Özmen, Sekreter Aytuğ Turan, Tanıtım Medya Yöneticisi Gülce Kırbaş, Akademik Danışman Prof. Dr. Hasan Güzelbekteş ile birlikte Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret etti. 

BİR YILDA 10 ETKİNLİK DÜZENLENDİ
Veteriner Araştırma Kariyer Akademisi (VAKA) Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Hasan Güzelbekteş, “Topluluğumuz kurulalı yaklaşık bir yıl oldu. Veteriner Fakültesinin saha ile entegrasyonunu sağlamak üzere çeşitli faaliyetlerde bulunmayı amaçlayan, tamamen mesleki konuları içeren bir topluluk. Topluluğumuz, bir yıl içerisinde 10 faaliyet gerçekleştirdi.” dedi. Topluluk Başkanı Ahmet İçigen de “Fakültede aldığımız eğitimleri saha ile entegre olarak yürütürsek çok daha iyi sonuçlar alacağımızın farkındaydık. Topluluğumuzu bu amaçla kurduk. Teknik geziler düzenlemeyi, alanında uzman kişilerden fakültemizde eğitimler almayı hedefliyoruz.” diye konuştu. 

“ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJELERİ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
Öğrencilerin çalışmalarına destek verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ise 
“Öğrencilerimizin projeleri bizler için çok kıymetli. Öğrenci topluluklarının hepsi çok dinamik. Veteriner hekimliği sadece okulda alınan derslerle sınırlı değil, sahada pratiği de gerektiriyor. Veteriner, sahayı bilmeden olmaz. En güçlü Veteriner Fakültesinde eğitim alıyorsunuz. Bu, çok kıymetli. Sahada güçlü olan bir fakülte. Veteriner Fakültemiz,  Selçuk Üniversitesinin yapmış olduğu çalışmaların da öncüsü durumunda. Aşı çalışmalarına katkı sağlayan, cerrahide başarılı ameliyatlar yapan akademisyenlerimiz, Türkiye’de ve dünyada referans olarak gösteriliyor. Bu başarılar, sizlerin kaliteli bir eğitim aldığınızın, ciddi birikimlerle yetiştiğinizin göstergesi.” ifadelerini kullandı.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English