DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,30₺
STERLİN : 57,50₺
GRAM : 6.000,53₺
ÇEYREK : 9.869,73₺
CUMHURİYET : 39.160,67₺
Güncel

Üvey baba dehşeti kamerada... Vicdansız baba, üvey oğlunu tekme tokat böyle dövdü

Eklenme: 21.09.2022 - 13:42 Güncelleme: 21.09.2022 - 13:45

Antalya’da beraber çalıştığı 14 yaşındaki üvey oğlunu iş yerinde tekme tokat döven şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, darp edilen çocuk devlet korumasına alındı.

Reklam alanı
Sarılar Mahallesi'nde 8 Eylül Perşembe günü Muhittin Ersoy Bulvarı üzerindeki bir gıda imalathanesinde küçük yaşta çocuğun yetişkin bir kişi tarafından dövüldüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbar, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna bağlı ekipleri harekete geçirdi.
Söz konusu adrese gelen jandarma ekipleri, iş yerinin imalathane bölümünde çalışan K.S. ve 14 yaşındaki üvey oğlu M.E.T. ile karşılaştı. M.E.T.’nin üvey babasının kendisini sürekli dövdüğünü söylemesi üzerine üvey baba K.S. jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü. Gözaltına alınan üvey baba K.S. jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, çocuğun annesinin eşinden şikayetçi olmadığı bildirildi. 14 yaşındaki çocuk ise olayın ardından Sosyal Güvenlik Kurumuna gönderildi.
Güvenlik kamerasını izleyenler dehşete düştü
K.S.’nin üvey oğlunu darp ettiği anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Farklı günlerde tekrarlanan şiddet olaylarında K.S.’nin çocuğu çalıştığı esnada yumrukladığı, kendisine sözlü karşılık bile vermeyen çocuğu tekmeleyip yere yatırdığı, yerde boğazını sıkıp sürüklediği, bunu defalarca tekrarladığı görüldü.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 14
👎 2
😂 0
😢 5
😲 3
Toplam 24 tepki

Yorumlar

  • ZABİDİN 1183 gün önce

    SENİN YAPTIĞIN YİYECEK YENMEZ...

  • M 1184 gün önce

    Ellerin kırılsın gencecik bir çocuğu yapılan resmen işkence böyle anneyi de Allah\'ım düşmanıma daha vermesin.

  • Ast sahin 1184 gün önce

    Kendini insan sanan bir mahlukat seref yoksunu cocuk yapmakla baba olunmuyor buda kaniti sorsan delikanliyim der buda kendisine Anneye diyecek soz bulamiyorum allah verecektir belanizi

  • ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN 1184 gün önce

    ALLAH belanızı versin. Analık doğurmakla olmuyor. Kendi canından bir parçaya, evladına bu yapılıyor. Rahatı bozulmasın diye şikayetçi olmuyor.

  • gy 1184 gün önce

    Ah kurban olduğum yavrum daha da hala iş yapacağım diye uğraşıyor. Suç adamın değil ki suç bunlara şahit olmasına rağmen şikayetçi olmayan ananın. Senin gibi ananın Allah Belasını versin

Yorum Yap