Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 5. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrenciler için düzenlenen Umre Ödüllü Konya Geneli Siyer Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ve aileleri, Konya Havalimanı’nda düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilerin Peygamber Efendimizin hayatını daha yakından öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlediği Umre Ödüllü Konya Geneli Siyer Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, umre yolculuğuna çıktı.
5.sınıf ile 12. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yarışmada başarılı olan öğrenciler ve aileleri için Konya Havalimanı’nda uğurlama programı düzenlendi.

DUALARLA UĞURLANDILAR
Konya İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Birimi koordinesinde gerçekleştirilen programda, umre ödülü kazanan öğrenciler ve aileleri kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşadı.
Programda yapılan duaların ardından öğrenciler ve aileleri, umre ibadetlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara doğru yola çıktı.
Yarışmayla öğrencilerin siyer bilgisinin artırılması ve gençlerin manevi değerlerle daha güçlü bağ kurmasının teşvik edilmesi hedefleniyor. (Ali Rıza Karabulut)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.