DOLAR : 42,92₺
EURO : 50,43₺
STERLİN : 57,99₺
GRAM : 6.187,09₺
ÇEYREK : 10.179,59₺
CUMHURİYET : 40.392,54₺
Güncel

Türkiye’yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya’nın kızı vefat etti

Eklenme: 05.01.2018 - 09:18

"Siyah pantalon" hikayesiyle Türkiye’yi ağlatan eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya'nın kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız kansere yenik düştü.

Türkiye’yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya’nın kızı vefat etti
Reklam alanı
Katıldığı TV programında ‘Siyah pantolon’ hikayesi ile Tüm Türkiye’yi ağlatan ve hikayesinde kanser hastası kızından da bahseden Yazar Alişan Kapaklıkaya kızı için dua istemişti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Kapaklıkaya’nın kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız bu akşam hayata gözlerini yumdu.

Vefat haberine ve cenaze programına ilişkin Alişan Kapaklıkaya’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

“Alişan Kapaklıkaya ve Hayat Kapaklıkaya'nın kızları, Harun Yıldız'ın eşi Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, 4 Ocak 2018 Perşembe günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 5 Ocak Cuma günü Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin Sığırcık Köyü Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Sığırcık Köyü mezarlığında defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.”

Alişan kapaklıkaya kimdir?

1962 yılında Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde doğan Kapaklıkaya, 1985 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. 1987-92 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. 1985-2000 yılları arasında Adana'da bazı liselerde öğretmenlik yaptı. Evli olan Alişan Kapaklıkaya'nın kanser tedavisi gören bir kızı vardır.


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorumlar

  • Semiha 2908 gün önce

    Allah rahmet eylesin.Rabbim sabırlar versin

  • ahmet 2908 gün önce

    Allah rahmet eylesin

  • MEHMET ŞEN 2908 gün önce

    ALLAHIM RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN :-(<br/>

  • Hasan şener 2908 gün önce

    Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah aylelerine sabırlar diliyorum başımız sağolsun üzüldük

  • Camcı 2908 gün önce

    Yüce Allah'ım Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah aminnnnnnn kederli ailesinede sabırlar diliyorum

Yorum Yap