DOLAR : 42,93₺
EURO : 50,48₺
STERLİN : 58,12₺
GRAM : 6.253,81₺
ÇEYREK : 10.278,95₺
CUMHURİYET : 40.787,55₺
Güncel

Türkiye Polis Radyosu Konya’da dinleyicileriyle buluştu

Eklenme: 19.11.2021 - 19:38 Güncelleme: 19.11.2021 - 19:41

Emniyet Genel Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanlığı Koordinesinde Türkiye’nin dört bir köşesinde huzurun ve güvenin sesi olarak yayın yapan Türkiye polis radyosu Konya’da 4 ilçeye daha radyo vericileri kurarak yayın ağını genişletti.

Türkiye Polis Radyosu Konya’da dinleyicileriyle buluştu
Reklam alanı
Konya’nın Beyşehir, Seydişehir, Ereğli ve Akşehir ilçelerinde kurulan yeni vericilerle 4 ilçede daha vatandaşlara polis radyosu dinleme imkânı sağlandı. 

Doğru ve tarafsız yayıncılığıyla etik kurallar çerçevesinde yayın hayatına devam eden Türkiye Polis Radyosu bu amaçla Konya Selçuklu ilçesindeki Kültür Parkta dinleyicileriyle bir araya geldi. 

Türkiye Polis Radyosu’nun Kültür Park’ta gerçekleştirdiği canlı yayın vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Yayın akışında Konyalı vatandaşların istek parçalarına ve Anadolu’ya özgü türkülere yer verildi. 

Zaman zaman programa vatandaşları da konuk ederek istek parçalar çalan spiker Umut Sarıarslan, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e ve Medya, Halkla ilişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’ne Konya’daki ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Polis Radyosu’nun yayın frekansı ise '98.00'.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 5
❤️ 2
😊 0
😡 3
👎 5
😂 1
😢 0
😲 1
Toplam 17 tepki

Yorumlar

  • Vat andaş 1495 gün önce

    Herhalde devletteki savurganlığın güzel bir göstergesidir bu radyo. Benim vergimle radyoculuk oynuyorlar.

  • Ben 1495 gün önce

    Asli görevi asayiş olan bir kurum niçin radyo yayını yapma gereksimi duyar ve polis radyosunun diğer radyolardan farklı olarak kattığı katma değer ne? Devlet imkanlarını kullanarak niçin özle sektör ile rekabet içine girer?

Yorum Yap