Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Türkiye'den tek şehir listeye girdi: "2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti" ödülü için Konya yarışacak

Konya, 2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti ödülü için listeye giren 7 şehir arasında yer aldı.

Türkiye’den tek şehir listeye girdi: “2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti“ ödülü için Konya yarışacak

AB Komisyonu, "2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti" ödülü için kısa listeye giren kentlerin isimlerini açıkladı.

 

ÜLKEMİZİ KONYA TEMSİL EDECEK


Buna göre, 10 ülkeden toplam 21 aday kent arasından Belçika'dan Brüksel, İtalya'dan Cenova ve Torino, Türkiye'den Konya, Finlandiya'dan Lahti, Ukrayna'dan Lviv ve Portekiz'den Porto Avrupa Akıllı Turizm Başkenti için seçilen finalistler oldu.


2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti finalistleri 26-27 Kasım'da hazırladıkları tekliflerini jüriye sunacak.


Avrupa Akıllı Turizm Başkenti olarak belirlenecek şehir kapsamlı tanıtım ve marka desteği alacak.


Avrupa Akıllı Turizm Başkenti yarışması, 2018'den bu yana düzenleniyor.


Öte yandan, 2024 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti ödülünü Dublin almıştı.


Avrupa Akıllı Turizm Başkenti, kentleri erişilebilirlik, dijitalleşme, sürdürülebilirlik, kültürel miras ve yaratıcılık gibi alanlarda inovatif yaklaşımları için ödüllendiren bir AB girişimi konumunda bulunuyor.


Bu girişim aynı zamanda, turizmin sürdürülebilir ve kapsayıcı bir şekilde gelişmesini sağlarken en iyi uygulamaların paylaşılmasını amaçlıyor.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 2
  • 3
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    Konyalı
    117 gün önce

    Çöpler kokuyor yakınlarında yürünmüyor. Denetleyen var mı. Meram bölgesi eski stadyum civarı. Tarim ilmd arkası

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • DR
    Deli recep
    117 gün önce

    Keşke şehrimiz gibi içinde yaşayanlarda akıllı olsada temiz tutsalar..

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • M
    Mahmut
    117 gün önce

    Yok artık

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”