Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TSE'nin ilk sektör buluşması Gaziantep'te yapılacak

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Türkiye'nin birçok şehrinde iş dünyasının farklı sektörlerinden temsilcileriyle bir araya gelmek için hayata geçireceği "TSE Sektör Buluşmaları"nı Gaziantep'ten başlatıyor.

TSE’nin ilk sektör buluşması Gaziantep’te yapılacak
Enstitüden yapılan açıklamaya göre, teknoloji ve bilgi transferi, üreticiye pazar şartlarına uyumluluk ve son kullanıcıya kalite güvencesi sağlayan TSE, iş dünyasının talepleri ve sanayideki gelişmeler doğrultusunda sektörlere yönelik hizmet çeşitliliğini zenginleştiriyor.
Türkiye'nin rekabet gücünü artıran, ulusal ve uluslararası düzeyde ticaretini kolaylaştıran, standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve kalibrasyon faaliyetlerini etkin ve güvenilir olarak sağlayan TSE, tercih edilen, lider kuruluş olma yönündeki adımlarına bir yenisini daha ekliyor. İş dünyasının her bir bileşeniyle çözüm odaklı ve proaktif bir ilişki içerisinde olan TSE, paydaşlarına rehberlik etmek ve Türkiye'nin birçok şehrinde farklı sektörlerinden temsilcilerle bir araya gelmek için "TSE Sektör Buluşmaları"nı başlatıyor.

26 Ekim'de Gaziantep'ten başlatılacak olan "TSE Sektör Buluşmaları"nda, sanayideki gelişmeler doğrultusunda, iş dünyasının talepleri dinlenecek. Etkinliklerde iş insanları, TSE'nin yakın zamanda faaliyete geçirdiği hizmet alanları ile gelecek süreçte uygulamaya alacağı projeler hakkında bilgilendirilecek.

Sanayicinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak
Açıklamada, görüşlerine yer verilen TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, kurumun, ülkenin 2023, 2053, 2071 vizyonu doğrultusunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının hedef olarak belirlediği yüksek katma değerli üretim, sanayide verimlilik artışı ve dijital dönüşüm alanlarındaki standardizasyon ve uygunluk değerlendirme hizmetleriyle, sanayicilerin küresel pazarlarda önlerine çıkan kapıları açan bir anahtar görevi gördüğünü bildirdi.

TSE'nin yaygın hizmet ağı, yurt dışında büyüyen etki alanı, uluslararası akreditasyonu, uygunluk değerlendirme hizmetleri ile yenilikçi mal ya da hizmetlerin üretilmesine zemin hazırladığına vurgu yapan Şahin, şunları kaydetti: "TSE, bir taraftan girişimciliği destekliyor, diğer yandan alanında sahip olduğu tecrübe ve deneyim ile kendi coğrafyasındaki ülkelere öncülük ediyor. TSE Sektör Buluşmaları ile iş insanlarımızın taleplerini dinleyeceğiz. Sanayicimizin uygunluk değerlendirme alanında karşılaştığı sorunları ele alacağız. Yakın zamanda faaliyete geçirdiğimiz hizmet alanları ile önümüzdeki süreçte uygulamaya alacağımız projelerimiz hakkında bilgilendirme yapacağız. Sektör buluşmaları ile Türkiye ekonomisinin yapı taşları olan sanayicilere ve tüketicilere daha iyi hizmet sunmaya ve ülkemizin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamaya devam edeceğiz."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 4
  • 4
  • 0
  • 3
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English