Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Trakya Üniversite öğrencilerinin kampüsteki "ikinci evi" Genç Ofis oldu

Genç Ofis Sorumlusu Fatih Saldıran: "Sabah erken saatlerde açtığımız ofisimizde geç saatlere kadar öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Buraya geldiklerinde her zaman taze çorba bulabilecekler, çay ikramımız da var" Öğrenci Ferhat Duroğlu: "Biz burayı ikinci evimiz olarak görüyoruz. Sabah, akşam buradayız"

Anadolu Ajansı haberine göre;

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversite (TÜ) Balkan Yerleşkesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca açılan Genç Ofis, öğrencilerin keyifli vakit geçirdikleri, ücretsiz çorba ve çay ikramlarından yararlandıkları buluşma alanı haline geldi.


Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici çalışmalar yapan, ihtiyaçlarını dikkate alarak gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlayan, karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına katılımı sağlamaya yönelik kişisel gelişim çalışmaları gerçekleştiren ve gençleri her türlü zararlı alışkanlıktan uzak tutmaya yönelik önleyici koruyucu faaliyetler gerçekleştiren Gençlik Merkezlerine bağlı Genç Ofislerden biri de TÜ'de kuruldu.


Üniversitenin akademik birimlerinin çoğunun olduğu ve öğrenci yurtlarının bulunduğu Balkan Yerleşkesi'ndeki Genç Ofis, kısa sürede üniversite gençliğinin uğrak yeri oldu.


Ücretsiz çay ve çorba ikramının bulunduğu Genç Ofislerde öğrenciler kitap okuma, oyun ve dinlenme alanlarını da kullanabiliyor.


-"İkinci evimiz gibi..."


Genç Ofis sorumlusu Fatih Saldıran, AA muhabirine öğrencilerin Genç Ofis'teki tüm faaliyetlerden ücretsiz yararlandığını söyledi.


Saldıran, "Sabah erken saatlerde açtığımız ofisimizde geç saatlere kadar öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Buraya geldiklerinde her zaman taze çorba bulabiliyorlar, çay ikramımız da var. Onun dışında haftada bir gün lokma dağıtımı yapıyoruz." dedi.


Üniversite öğrencilerinden Ferhat Duroğlu ise çay ve çorba ikramının öğrencileri sevindirdiğini belirtti.


Genç Ofis'i kampüsteki evleri olarak gördüklerini ifade eden Duroğlu, "Öğrenciler zamanlarını burada değerlendirebilirler. Biz burayı ikinci evimiz olarak görüyoruz. Sabah akşam buradayız." dedi.


Öğrencilerden Beyza Varol da kitap okumak için arkadaşlarıyla Genç Ofis'e geldiğini belirterek, çay ve çorba ikramının güzel bir jest olduğunu kaydetti.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English