Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Toplam 2 bin 151 metrekarelik inşaat alanına sahip! Konya'ya kazandırılacak yatırımda sona doğru

Son yıllarda toplumun tüm kesimlerine yönelik pek çok proje ve yatırımlarıyla ilçenin çehresini değiştiren Karatay Belediyesi, eğitim ile gençliğe ayrı bir önem veriyor. Bugüne kadar bu alanda birçok projeyi hayata geçiren Karatay Belediyesi, Köprübaşı ve Fetih Mahallesi’ne de iki kurs merkezi kazandırıyor. Köprübaşı Kurs Merkezi’ni tamamlayan Karatay Belediyesi, Fetih Kurs Merkezi’nin yapımında da sona geldi.

Toplam 2 bin 151 metrekarelik inşaat alanına sahip! Konya’ya kazandırılacak yatırımda sona doğru
Karatay’ın altyapısından üst yapısına kadar önemli yatırımlarını sürdüren Karatay Belediyesi, çocuk ve gençlerin eğitimi ile kişisel gelişimine de önemli katkılar sunuyor. Eğitim ve spor tesisleri, okullar, gençlik merkezleri ve daha birçok alandaki yatırımlarıyla gelecek nesillerin her bakımdan ihya edilmesini amaçlayan Karatay Belediyesi bu kapsamdaki projelerine yenilerini ekledi. 
KÖPRÜBAŞI KURS MERKEZİ TAMAMLANDI FETİH KURS MERKEZİ’NDE İSE SONA GELİNDİ
Karatay Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Köprübaşı Mahallesi’nde yapımına başladığı Köprübaşı Kurs Merkezi’ni tamamladı. Yaklaşık 1000 metrekare inşaat alanına sahip Köprübaşı Kurs Merkezi’nin yanı sıra Fetih Mahallesi’ne 1151 metrekarelik inşaat alınanda kazandırılacak Fetih Kurs Merkezi’nin yapımında ise sona gelindi. 
GELECEK NESİLLERİMİZİN TÜM DEĞERLERİMİZLE YETİŞMESİNİ ÖNEMSİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; tüm proje, yatırım ve hizmetlerini her zaman ilçe halkının mutluluğu, huzuru ve rahatını düşünerek hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 
Geleceğin teminatı olan gençleri ve çocukları hep ön planda tuttuklarını vurgulayan Başkan Hasan Kılca; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğimizin birer mimarı; ülkemizin her alandaki başarılarının teminatı olarak gördük görmeye de devam edeceğiz. Her biri ülkemizin hazinesi, gelecekteki gücümüz, ufkumuz ve umudumuz olan yavrularımızın toplumsal, dini ve medeniyet değerlerimize bağlı olarak yetişmelerine de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda da bugüne kadar pek çok eğitim ve spor tesisleri, sosyal ve kültürel projeleri gençlerimizin istifadesine sunduk. Amacımız; ülkemiz ve insanımıza ait tüm değerleri kuşanmış, milletine olan aidiyeti yüksek, evrensel ilkeleri kendine ufuk edinmiş, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve yetkinliğe sahip bir nesle katkı sunmaktır” dedi. (Yunus Köroğlu)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 1
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English