Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TOKİ duyurdu! Konya’da başvurusu kabul edilenler açıklandı

TOKİ, resmi sitesinde başvuruları kabul olanların listesini yayınladı. İşte, ilçelerde ve Konya’da konut projesi başvuru şartlarını sağlayan ve sağlamadığı için başvurusu iptal edilenlerin isimleri.

TOKİ duyurdu! Konya’da başvurusu kabul edilenler açıklandı
Konya merkez ilçelerinde yapılacak 2 bin 891 konut için toplam 112 bin 989 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 108’i şehit yakını kontenjanından, 20’si gazi kontenjanından, 4 bin 725’i engelli kontenjanından, 8 bin 755’i emekli kontenjanından, 53 bin 312’si genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 47 bin 69.

İşte Konya’da merkez TOKİ başvurusu kabul edilenler ve kabul edilmeyenlerin isimleri:

TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Konya’nın Çumra ilçesinde yapılacak 200 konut için toplam 3 bin 607 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 152’si engelli kontenjanından, 263’ü emekli kontenjanından, bin 619 genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise bin 572.

ÇUMRA TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

ÇUMRA TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Seydişehir ilçesinde yapılacak 496 konut için toplam 3 bin 158 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 8’i şehit yakını kontenjanından, 159’u engelli kontenjanından, 350’si emekli kontenjanından, bin 305’i genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise bin 336.

KONYA SEYDİŞEHİR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KONYA SEYDİŞEHİR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Akşehir ilçesinde yapılacak 350 konut için toplam 5 bin 657 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13’ü şehit yakını kontenjanından, 3’ü gazi kontenjanından, 305’i engelli kontenjanından, 782’si emekli kontenjanından, 2 bin 175’i genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 2 bin 379.

AKŞEHİR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

AKŞEHİR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Beyşehir ilçesinde yapılacak 300 konut için toplam 6 bin 145 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 4’ü şehit yakını kontenjanından, 320’si engelli kontenjanından, 847’si emekli kontenjanından, 2 bin 436’sı genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 2 bin 538.

BEYŞEHİR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

BEYŞEHİR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Bozkır ilçesinde yapılacak 142 konut için toplam bin 900 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 2’si şehit yakını kontenjanından, 1’i gazi kontenjanından, 78’i engelli kontenjanından, 233’ü emekli kontenjanından, 682’si genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 904.
  
BOZKIR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

BOZKIR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde yapılacak 198 konut için toplam bin 438 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 1’i gazi kontenjanından, 65’i engelli kontenjanından, 174’ü emekli kontenjanından, 490’ı genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 707.

CİHANBEYLİ TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

CİHANBEYLİ TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Konya’nın Çeltik ilçesinde yapılacak 40 konut için toplam 152 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 7’si engelli kontenjanından, 25’i emekli kontenjanından, 47’si genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 73.

ÇELTİK TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

ÇELTİK TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Derbent ilçesinde yapılacak 63 konut için toplam 204 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 6’sı engelli kontenjanından, 28’i emekli kontenjanından, 104’ü genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 66.

DERBENT TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

DERBENT TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Ereğli ilçesinde yapılacak 350 konut için toplam 7 bin 166 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 10’u şehit yakını kontenjanından, 376’sı engelli kontenjanından, 961’i emekli kontenjanından, 2 bin 832’si genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 2 bin 987.

EREĞLİ TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

EREĞLİ TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Hüyük ilçesi Selki mahallesinde yapılacak 118 konut için toplam 120 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 9’u engelli kontenjanından, 25’i emekli kontenjanından, 34’ü genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 52.

HÜYÜK TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

HÜYÜK TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Ilgın ilçesinde yapılacak 275 konut için toplam 3 bin 336 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 8’i şehit yakını kontenjanından, 154’ü engelli kontenjanından, 372’si emekli kontenjanından, bin 339’u genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise bin 463.

ILGIN TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

ILGIN TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN
 

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde yapılacak 373 konut için toplam 3 bin 3 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 1’i şehit yakını kontenjanından, 109’u engelli kontenjanından, 321’i emekli
kontenjanından, bin 389’u genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise bin 183.

KADINHANI TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KADINHANI TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Karapınar ilçesinde yapılacak 200 konut için toplam 5 bin 290 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 4’ü şehit yakını kontenjanından, 240’ı engelli kontenjanından, 514’ü emekli kontenjanından, 2 bin 385’i genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 2 bin 147.

KARAPINAR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KARAPINAR TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Kulu ilçesinde yapılacak 300 konut için toplam bin 205 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 3’ü şehit yakını kontenjanından, 56’sı engelli kontenjanından, 161’i emekli kontenjanından, 434’ü genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 551.

KULU TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KULU TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Sarayönü ilçesinde yapılacak 127 konut için toplam 2 bin 122 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 1’i şehit yakını kontenjanından, 71’i engelli kontenjanından, 230’u emekli kontenjanından, 921’i genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 899.

SARAYÖNÜ TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

SARAYÖNÜ TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Konya’nın Taşkent ilçesinde yapılacak 188 konut için toplam 323 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 18’i engelli kontenjanından, 80’i emekli kontenjanından, 84’ü genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 141.

TAŞKENT TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

TAŞKENT TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


Konya’nın Yunak ilçesinde yapılacak 216 konut için toplam bin 314 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 69’u engelli kontenjanından, 185’i emekli kontenjanından, 533’ü genç kontenjanından yapıldı. Diğer başvuru sayısı ise 527.

YUNAK TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

YUNAK TOKİ BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 5
  • 4
  • 9
  • 1
  • 5
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (6)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    ali
    1 yıl önce

    konya merkez toki hangi merkez ilçelere yapılacak. ben karatayda oturuyorum işimde karatayda. karatayada toki yapılacakmı. neden merkez ilçeler söylenmiyor. neden gizleniyor. benim anladığım daha yerler bile belli değil kuraları çekiliyor.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • .
    .
    1 yıl önce

    KARATAY TARAFI ŞEHİR HASTAHANESİNİN ARKASINA YAPILACAK. SELÇUKLU ARDIÇLI TOKİ TARAFINA. MERAM TOKİ İSE PAMUKÇU TARAFINA.

    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • V
    vatandaş
    1 yıl önce

    kuralar ne zaman

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
  • Avatar
    Ali
    1 yıl önce

    İki aralıkta

    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • KONYALI
    1 yıl önce

    KURALAR NE ZAMAN ONU SÖYLEYİN MİLLETİ OYALAYIP DURMAYIN.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (9)
  • H
    hasan
    1 yıl önce

    haberi incelemeden yorum yapıyorsunuz. yazıyor ya haberde merkez cuma günü ilçelerde önümüzdeki hafta hepsi yazıyor.

    • Begen (5)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English