TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Raporun ortak noktalarından birisi de kritik eşik olarak tanımladığımız, örgütün kendini feshi ve silahların bırakılmasıyla gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasıdır." dedi.
Reklam alanı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.
Kurtulmuş'un açıklamaları şu şekilde:"Bundan sonraki süreçte, ümit ediyorum ki tatmin edecek bir süratte örgütün bütün unsurlarıyla kendini feshi ve silahlarını bırakması temin edilecek.
Raporun ortak noktalarından birisi de kritik eşik olarak tanımladığımız, örgütün kendini feshi ve silahların bırakılmasıyla gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasıdır."
Kaynak: AA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
1
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 1 tepki