Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tahir Akyürek: Yeni Türkiye Yüzyılıyla şahlanış dönemi başlayacak

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Konya Şehir Hastanesi, Numune Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Meram Devlet Hastanesi’nde hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Tahir Akyürek: Yeni Türkiye Yüzyılıyla şahlanış dönemi başlayacak
Karatay İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Esnaf ve Sanatkarlar Odaları İstişare Toplantısı, Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı ve Muhtarlar Buluşması İstişare Toplantısına katılan Akyürek, “28 Mayıs’ta seçimimizi yapıyoruz, 29 Mayıs’ta yeni bir devrin kapılarını açıyoruz. 29 Mayıs, bir devrin kapanışı, yeni bir devrin de başlangıcıdır. Yeni Türkiye Yüzyılı, Türkiye’nin artık yapılanma döneminin bittiği şahlanış döneminin başladığı tarih olacak inşallah” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylaması için vatandaşları sandığa gitmeye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı desteklemeye davet eden Akyürek, bu kapsamda Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde evlat heyecanı yaşayan aileleri ziyaret etti, sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Konya Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Akyürek, hastalara şifa dileklerini ilettikten sonra karanfil takdiminde bulundu. Ziyaretlere Numune Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Meram Devlet Hastanesi ve Karatay İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde devam eden Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları İstişare Toplantısı, Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı ve Muhtarlar Buluşması İstişare Toplantısına da katıldı.

“28 MAYIS SON ADIMI ATMA TARİHİMİZ”
Türkiye’yi geriye götürmek isteyenlere karşı Türk Milleti’nin gereken cevabı sandıkta verdiğini belirten Akyürek, “Hamdolsun ki Türkiye’yi istikrarsızlığa, kaosa sürüklemek isteyenler, şu ana kadar başarıya ulaşamadılar. 14 Mayıs seçimlerinde halkımız Cumhur İttifakı’na Meclis çoğunluğunu vererek Türkiye’yi büyük bir tehlikeden uzak tutmuş oldu. Dünyanın dört bir tarafından adeta Türkiye’ye bir saldırı yöneltilmiş durumda. Büyük güçlerin devlet başkanlarından, entelijansiyasına, basınına, terör örgütü liderlerine, Türkiye’nin de Suriye gibi, Irak, Libya gibi bir hale gelmesini arzu edenleri takip ettik. Allah’ın izniyle milletimizin desteğiyle bu süreçten artık kurtuluyoruz. 28 Mayıs son adımı atma tarihimiz” dedi.

“YAPILANMA DÖNEMİ BİTTİ, ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR”
29 Mayıs’ın Türk siyasi tarihi açısından önemli olduğuna vurgu yapan Akyürek, “28 Mayıs’ta seçimimizi yapıyoruz, 29 Mayıs’ta yeni bir devrin de kapılarını açıyoruz. 29 Mayıs, bir devrin kapanışı, yeni bir devrin de başlangıcıdır. Türkiye tarihi açısından da elbette böyle olacak. Halkımızın ve sizlerin desteğiyle Türkiye üzerinde kötü emelleri olanların o emellerinin, hayallerinin boşa çıktığı gün olacak. Son 6-7 yılda hep birlikte büyük imtihanlar verdik. Darbe süreciyle başlayan süreç, pandemiyle, Ukrayna-Rusya savaşıyla, en son tarihteki en büyük karasal depremlerle devam etti. Eğer kararlı bir liderlik olmasaydı, Cumhurbaşkanımızın iradesi, cesareti, kararlılığı, takipçiliği olmasaydı, Türkiye bütün bu süreci öyle kolay atlatamazdı. Ama tarihimizden gelen, medeniyetimizden gelen birikimin tecessüm ettiği iktidarlarımız ve Cumhurbaşkanımız; bilgisiyle, donanımıyla, en önemlisi de cesareti ve iradesiyle bu süreci atlatmamızı önemli oranda sağladı. Yeni dönem, Yeni Türkiye Yüzyılı dediğimiz süreç, Türkiye’nin artık yapılanma döneminin bittiği, şahlanış döneminin başladığı tarih olacak inşallah. Dualarınızı, desteklerinizi talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’e çalışmalarında; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayları Armağan Güleç ve Hümeyra Saçkesen ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gürbüz ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 10
  • 3
  • 0
  • 8
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English