DOLAR : 43,08₺
EURO : 50,74₺
STERLİN : 58,37₺
GRAM : 6.320,51₺
ÇEYREK : 10.388,45₺
CUMHURİYET : 41.222,89₺
Güncel

Suyu azalan Kadıköy Barajı'nın tasarrufu sağlanacak

Eklenme: 07.05.2022 - 15:29

Edirne'nin Keşan ilçesinin de içme suyunu karşılayan Kadıköy Barajı'nın doluluk oranı azaldı. Baraj için tasarruf tedbirleri kararı alınacak.

Suyu azalan Kadıköy Barajı'nın tasarrufu sağlanacak
Reklam alanı
Keşan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Cemalettin Yılmaz ve Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, barajda incelemelerde bulundu.

Helvacıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Kadıköy Barajı'nın doluluk oranındaki tehlikenin dikkat çektiğini belirtti.

Hafta başında su tasarrufuna yönelik toplantı gerçekleştireceklerini ifade eden Helvacıoğlu, şunları söyledi:

"Yaz döneminde uygulamaya koyacağımız tasarruf tedbirlerini 9 Mayıs Pazartesi 09.30'da kaymakamlığımız ile duyuracağız. Vatandaşlarımızı hassasiyete davet ediyoruz. Su oranındaki azlık yaz sezonunda su tasarrufunun önemini bir kez daha gözler önüne seriyor."

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap