Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Süper kahraman dizisi "Altay"ın oyuncuları açıklandı

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - TRT Dijital platformunda gösterilecek T World evreninde geçen "Altay" adlı süper kahraman dizisi gelecek yıl izleyicilerle buluşacak.


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, aralarında "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D", "Lost" ve "Criminal Minds"in bulunduğu önemli yapımlarla tanınan Bobby Roth'un genel yayın yönetmeni olduğu dizinin yapımcılığını Raif İnan, Bülent Turgut ve Erdal Bozkuş üstleniyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Abdullah Cersel, Aslı Sümen, Batuhan Bayar, Begüm Birgören, Beste Kökdemir, Cem Özer, Cemil Büyükdöğerli, Çetin Sarıkartal, Elif Doğan, Fırat Doğruloğlu, Hakan Ummak, Hasan Yalnızoğlu, Muhammet Uzuner, Süreyya Güzel, Toprak Sergen ve Türker Fırat yer alıyor.


Dört sezon ve 26 bölümden oluşacak dizi, hikayesinde Doğu medeniyeti ve bilimin altın çağından ilham alıyor. T-World'de 35 kahraman farklı kültür ve coğrafyalarda bugünde geçen hikayelerle seyircilerin karşısına çıkacak.


T World'un süper kahramanları çevre sorunları, salgın hastalıklar ve savaş gibi küresel felaketlerin yanında evrendeki bir dizi kötü adamla savaşırken, merhamet ve vicdandan uzaklaşmadan en son teknoloji, bilim ve kadim bilgiyi kullanarak daha iyi bir gelecek inşa etmek için mücadele edecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen dizinin yapımcılarından Raif İnan, şunları kaydetti:


"Antik Doğu kültürü ve bilgeliği sinema endüstrisinde yeterince temsil edilmiyor. Dünyanın en önde gelen medeniyetlerinden birinin bu sektörde daha fazla yer alması ve anlatılması gerektiğine inanıyoruz. Bu, T World evrenini tasarlarken bizim için ilham kaynağı oldu. Derin matematik, cebir, geometri bilgisi, Orta Doğu ve çevresinde fizik ve astronomideki çığır açan gelişmelerle birlikte, Doğu kültürünün temeli oldu. Bir aydınlanma çağını yansıtan bu bilgi birikimi ve mirası gün yüzüne çıkarmayı hedefliyoruz."


Dizinin diğer yapımcısı Bülent Turgut ise "Bu projeye 'yüzyıllardır yaşadığımız coğrafyanın süper kahramanı kim?' diye sorgulayarak başladık. 1400 yıllık bir zaman dilimini kapsayan bu evreni böyle inşa ettik. Tarihe gönderme yapan kostümlere sahip süper kahramanlarımız, insani özellikleriyle ön plana çıkıyor. Çekimler, ana karakterlerimiz olan süper kahramanların ekolojik sorunlara, savaşlara, çatışmalara, salgın hastalıklara ve gezegenimizi kıyamete sürükleyen diğer felaketlere karşı savaştığı T- World evreninin çeşitli boyutlarını yansıtan setler arasında geçiş yapan çok yoğun bir programla başladı." ifadelerini kullandı.


Dizide evren konsepti ve karakterleri Bülent Turgut ve Halid Şimşek tarafından tasarlanırken, süper kahraman karakterlerin 3D dijital dublörleri Onur Can Çaylı tarafından hazırlandı.


Kerem Çakıroğlu ve Hamit Coşkun'un da yönetmen koltuğuna oturduğu yapımın canlı aksiyon sahnelerini ise "Örümcek Adam" ve "Titanik" gibi dünyaca ünlü filmlerle tanınan Dusan Hyska yönetti.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English