Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Süleyman Soylu duyurdu: Çipli ehliyetler geliyor

Çok başarılı projelere imza atıldığını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu yıl, ehliyet ve kimlikte bir sürpriz yapıyoruz. Ehliyetimizi çipli yapıyoruz. Ehliyetimizi kimliğimize, kimliğimizi de ehliyetimize yükleyebileceğiz" dedi.

Süleyman Soylu duyurdu: Çipli ehliyetler geliyor
Türkiye seçime odaklandı, sandığın önüne gelmesini bekliyor. Siyasiler ise sahada kampanyaya devam ediyor.

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Süleyman Soylu, Fatih'te bir alışveriş merkezinde bulunan, nüfus müdürlüklerinin iş yükünü azaltmak ve işlemleri kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen nüfusmatikte vatandaşlarla bir araya geldi.

"Ehliyetimizi kimliğimize, kimliğimizi de ehliyetimize yükleyebileceğiz"
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün çok başarılı projelerin altına imza atığını ifade eden Soylu şu ifadeleri kullandı:

Nüfusta devrim işler yaptık. Eskiden pasaportu, sürücü belgesini, emniyet verirdi, nüfusa aldık. Dünyada çip krizi, pasaport krizi yaşanmasına rağmen biz bugün pasaport müracaatının ertesi günü pasaportu adresine verebilme kabiliyetine geldik. Yerli ve milli pasaportumuzu ürettik. Bu yıl, ehliyet ve kimlikte bir sürpriz yapıyoruz. Ehliyetimizi çipli yapıyoruz. Çipli şekilde yaptığımız ehliyetimizin şöyle bir özelliği olacak. Ehliyetimizi kimliğimize, kimliğimizi de ehliyetimize yükleyebileceğiz.

Bakan Soylu, nüfusmatiklerin hızlı elektronik imza yükleme aracı olduğunu, bu araçları havalimanları ve alışveriş merkezlerine koyacaklarını aktardı.
"7 yıldır gece gündüz çalışıyoruz"
Daha sonra Eminönü Meydanı'na gelen Soylu, burada yaptığı konuşmada, sadece cumhurbaşkanlığı seçimine gidilmediğini, tam bağımsızlık yolunda da hep beraber adım atıldığını söyledi.

Soylu, 7 yıldır İçişleri Bakanlığı yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti: Nerede yattığımı, nerede kalktığımı bilmiyorum. Bazen bir deprem bölgesindeyim. Bazen bir terör operasyonundayım. Benim yatağım evimin yatağı olmadı. Hem Tayyip Erdoğan'ın yüzünü kara çıkarmamak hem de bu milletin yüzünü kara çıkarmamak için 7 yıldır gece gündüz arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Şimdi sizden bir tek şey istiyorum. Tayyip Erdoğan'a sahip çıkın, Tayyip Erdoğan size emanetimizdir.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English