Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Kaseti bulmamı istedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce hakkındaki iddialar üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisinden CHP’li bir milletvekilinin kasetinin ortaya çıkmaması için bulmasını istediğini açıkladı.

Süleyman Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Kaseti bulmamı istedi
Seçime günler kala Muharrem İnce hakkında önce sosyal medyada ortaya atılan iddialar, ardından da İnce'nin adaylıktan çekildiğini duyurması gündeme damgasını vurdu.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gelişmeler üzerinden cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözler
Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezi'nde 81 ilin sivil toplum kuruluşları yetkilileriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Soylu, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilerde bulundu.

"Kılıçdaroğlu, kaseti bulmamı istedi"
“Terbiyesiz, ahlaksız Kılıçdaroğlu, bana kendi milletvekilinin kasetini 'Ne olursun Süleyman Soylu bunu bul' dedi.” diyen Bakan Soylu, şöyle devam etti: Biz insanlık, adamlık yaptık, gittik Kıbrıs'ta yakaladık, kasetleri aldık sakladık. Bugüne kadar kendi milletvekilinin kaseti çıkmadı. Sen ne edepsiz bir adamsın… FETÖ ile iş birliği yapıyorsun, insanların kasetini ortaya koyuyorsun. Ne edepsiz bir insansın. Biz namuslu insanlarız, aile bağının ne olduğunu biliyoruz. Montaj kasetlerle insanlara itibar suikastı yapabilecek bir anlayışı ortaya koyuyorsun.

"FETÖ’nün kucağına oturan..."
Soylu, “Bir FETÖ operasyonuyla beraber Türkiye’de eski günleri hatırlatan, insanlara suikast itibarı yapan ve o suikastı yaparken de, 'Biz zamanında beraber çalışmıştık, bu ayıp olur' diye düşünmeyen, FETÖ’nün kucağına oturan ve Amerika’nın yönlendirdiği bütün eylemleri kendine maharet yapan bir algı işini ve oradaki oylara çökmeye çalışan anlayışı yeniden görüyoruz.” dedi.

"Kimse kusura bakmasın, 6’lı, 7’li masa fos çıkmıştır"
Kılıçdaroğlu’nun ardından sözü 7 başlı koalisyona getiren Soylu, şunları söyledi: Koltuk heveslerini bir masada topladılar. Onları uzaktan kumandalı oyuncak gibi yönlendiriyorlar. Herkes bir anket açıklıyor. Adayların istifası üzerinden oy kayması hesaplaması yapıyorlar. Algı operasyonları, sosyal medya ile çok küçük oy kaymalarına sebep olur ama sonuca etki etmez. Sonucu belirleyen gerçeklerdir. Kimse kusura bakmasın, 6’lı, 7’li masa fos çıkmıştır. 7’li masa Amerika’nın bir ölü yatırımı olarak ortaya çıkacaktır. Beklentiyi karşılayamamıştır. Tıpkı Batı’nın PKK yatırımı gibi ölü yatırımdır, yanlış yatırımdır. Bütün kifayetsiz muhterisleri bir masaya toplayıp, HDP’yi yönetmeye, burada bir terör koridoruna ulaşmayı istediler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 0
  • 25
  • 10
  • 0
  • 15
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English