DOLAR : 42,93₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,13₺
GRAM : 6.258,88₺
ÇEYREK : 10.287,27₺
CUMHURİYET : 40.820,63₺
Güncel

Sözleşmeliye kadro düzenlemesinin kapsamı genişletiliyor

Eklenme: 30.11.2022 - 16:56

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, düzenlemeye 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçılarını da kapsama dahil ettiklerini belirtti.

Sözleşmeliye kadro düzenlemesinin kapsamı genişletiliyor
Reklam alanı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözleşmelilere kadro düzenlemesinde, 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçılarını da kapsama dahil ettiklerini açıkladı.

Bakan Bilgin'in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

''Uzun yılların sorunlarını çözüyor ve sözleşmeli çalışanları kadroya geçiriyoruz. Üstelik Sadece 4-B’li çalışanlar değil; sözleşmeli öğretmenleri, uzun süredir güvence sorunu yaşayan 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bak. sanatçılarını da kapsama dahil ediyoruz!''

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 3
😡 3
👎 3
😂 0
😢 0
😲 2
Toplam 12 tepki

Yorumlar

  • Emre 1121 gün önce

    Geçici işcilerin durumu ne olacak Sayın Bakan. Özellikle 10 ay çalıştırıp yazın 2 ay çıkardığınız maaş vermediginiz bu Milli Eğitim Bakanlığı işçileri ne olacak. Bumu zamanında verilen kadro bu mu verdiginiz değer. Yıllardır 10 ay olan çalışma sistemi bir türlü 12 ay olmadı. Çok mu zor söylermisiniz Sayın Bakan. 2 ay vermek çok mu zor. Bu insanların mağduriyetini giderin artık.

Yorum Yap