DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,35₺
STERLİN : 57,87₺
GRAM : 6.155,11₺
ÇEYREK : 10.127,03₺
CUMHURİYET : 40.183,60₺
Güncel

Son yüzde 13... 10 aylık Ali Ege Konyalılardan yardım bekliyor

Eklenme: 17.01.2024 - 15:41 Güncelleme: 17.01.2024 - 21:19

SMA tip2 hastası olan Ali Ege yardımseverlerden destek bekliyor. 10 aylık bebeğin tedavi edilebilmesi için başlatılan kampanyanın tamamlanmasına sadece yüzde 13 kaldı.

Reklam alanı

Konya’da yaşayan Gökçay ailesinin çocuğu Ali Ege henüz 20 günlükken SMA hastası olduğu ortaya çıktı. SMA tip2 hastalığıyla mücadele eden 10 aylık Ali Ege’nin zamanı daralıyor. Ali Ege’nin kampanyasında yüzde 87’ye ulaşıldı fakat bu yeterli değil… Tüm Konyalılardan yardım bekleyen 10 aylık bebek, sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

YARDIMSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYOR 
SMA tip2 hastalığıyla mücadele eden Ali Ege’nin ailesi çocuklarının iyileşmesi için yardımseverlerden destek bekliyor. Kampanyada yüzde 87'ye ulaşıldı. Ali Ege’nin tedavi edilebilmesi için başlatılan kampanyanın tamamlanmasına sadece yüzde 13 kaldı.(Veli Şengül)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 8
❤️ 16
😊 0
😡 0
👎 0
😂 2
😢 5
😲 0
Toplam 31 tepki

Yorumlar

  • Hasan 704 gün önce

    Devlet niye sahip çıkmıyor biri yazsın kardeşim bu çocuğumuz niye sahipsiz ne yapabiliriz üzüldüm

  • vatandaş 704 gün önce

    Allah\'ım yardımcın olsun bebek. İnşallah sağlığına hemen kavuşursun.

Yorum Yap