Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı İle Bağlar Kuvvetleniyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Özbekistan Alfraganus Üniversitesi iş birliğinde, NEÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi öncülüğünde “Ortak Geçmiş Ortak Gelecek” temasıyla düzenlenen “SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı” programı ilk ders ile başladı.

SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı İle Bağlar Kuvvetleniyor

Özbekistan ve Türkiye tarafından yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı ve 2 haftalık yoğun bir eğitimin planlandığı kampın açılış programına NEÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahbaz, NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürsel Biçer, NEÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Koyuncu, NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Arslan, NEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan ile NEÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Birol Mercan ve Prof. Dr. Zekeriya Mızırak katıldı. 


NEÜ ve Özbekistan üniversiteleri arasında çok sayıda bilimsel etkinliğin düzenlenmesine öncülük eden, SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı’nın hayata geçirilmesinde de büyük katkıları olan NEÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Mercan, programın anlam ve önemi ile ilgili açılış konuşması yaptı. 

Hem Eğitim Görecekler Hem De Konya’yı Gezecekler
NEÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahbaz ise, SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı’nın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 


2 hafta sürecek olan SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı’nda, öğrencilerin hem eğitim göreceklerini hem de sosyal ve kültürel geziler, ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade eden Prof. Dr. Ahmet Şahbaz, “2 haftalık kamp süresince öğlene kadar eğitimler olacak. Bu eğitimlerde, Özbekistan ve Türkiye özelinde karşılaştırmalı ekonomik, politik ve siyasi gelişmeler değerlendirilecek.  Toplumsal yapıdan sosyal medyaya, İslam düşünce tarihinden sivil toplum ve gönüllülüğe, Türk Devletleri yönetim tarihinden bölgesel kalkınmaya kadar çok geniş perspektifte eğitim konuları ele alınacak. Öğleden sonra ve hafta sonları ise Konya Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi, Model Fabrika, Dost Eli Derneği başta olmak üzere Konya ve çevresinde yer alan tarihi ve turistik yerler gezilecek, çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek. Programımızın ilk ziyaretini ise ilk ders sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’ya yapacağız. SIRCON2024 Uluslararası Kış Kampı’nın her iki ülkeye ve üniversiteye hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.(Yunus Köroğlu) 

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English