Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sinan Burhan bakanların aday gösterilmesini değerlendirdi

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, 2023 seçimleriyle ilgili bakanların illerde vekil olarak aday gösterilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sinan Burhan bakanların aday gösterilmesini değerlendirdi
Sinan Burhan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlere ilişkin önemli iki adım attı. Bu adımlardan bir tanesi listelerin büyük oranda yenilenmesiydi. İkinci adım ise bakanların illerde vekil adayı olarak gösterilmesiydi."

Bakan Karaismailoğlu güçlü bir aday
Bakanların illerden aday gösterilmesinin büyük bir heyecan oluşturduğunu söyleyen Burhan, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştüm. Bakan Bey “Trabzon’a AK Parti döneminde çok büyük hizmetler yapıldı. Bu dönemde Cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle birlikte Trabzon şaha kalkacak” dedi. Trabzonlu kardeşlerimiz güçlü bir ismin aday gösterilmesini hizmetlerin garantisi olarak görüyor. Yine bu ilimizden aday gösterilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de büyük ilgi görüyor. Entelektüel birikimi, mütevazı kişiliğiyle kabul görmüş. Uzun yıllardır tanıdığım Mustafa Şen’in halka yakın siyaset yapacağını biliyorum" dedi.      
Kayseri Hulusi Akar'ı coşkuyla karşıladı
Sinan Burhan Hulusi Akar'ın adaylığıyla ilgili ise şu ifadelere yer verdi: "Bu durum Kayseri’de coşkuyla karşılandı. Bu çerçevede bir salon toplantısında gençler “vur de vuralım öl de ölelim” diye slogan attılar. Bazı fetöcüler, PKK’lı hesaplar ve muhalefet, gençlerin bu cümlelerinden rahatsız oldular. Ben bu gençleri tebrik ediyorum. Vatan söz konusu olursa tüm gençler cephede savaşır. Buradan Paşayı eleştirenlere soruyorum: Kayseri Lisesi Kurtuluş savaşında mezun vermedi. Kayserililer her daim Kayseri Lisesinin mezun vermediğini haklı bir gururla anlatırlar. Yine Çanakkale savaşında çocuk yaşta kardeşlerimiz şehit oldu. Bu gençlerimiz adına türküler yazıldı. Bu türkülerden en meşhuru ise “Hey onbeşli onbeşli Tokat yolları taşlı” türküsüdür.. Madem gençler vatan için savaşmaz, bu türküler neden yazıldı! Bu millet asker doğar. Ayrıca Hulusi Paşa gençlere sokağa çıkın ya da gidin savaşın demedi. Bizim ordumuz var. Terörle mücadeleyi onlar zaten yapıyor. Ancak bu gençlere vatan ve bayrak şuuru verilmesi ancak PKK severleri rahatsız eder."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English