Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sille Tabiat Okulu'nda mezuniyet heyecanı yaşandı

Selçuklu Belediyesi’nin Okul Dışı Öğrenme Ortamları’nda mezuniyet heyecanı devam ediyor. Doğayla iç içe olan ve pek çok atölyeyle öğrencilere yeni kazanımlar sunan Sille Tabiat Okulu, düzenlenen sertifika programıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılını kapattı.

Sille Tabiat Okulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı
 
Okul Dışı Öğrenme Ortamlarıyla eğitime farklı bir kapı aralayan Selçuklu Belediyesi, doğanın kalbinde öğrencilere yeni bakış açıları kazandırdığı Sille Tabiat Okulu yıl sonu etkinliğiyle eğitim dönemine ara verdi.
 
Selçuklu İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen ve bünyesindeki pek çok Atölye ile öğrencilerin doğa ile baş başa bir şekilde kendilerini keşfetmelerine imkan sağlayarak onlara yeni tecrübeler kazandıran Sille Tabiat Okulu’nda 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında sabah ve öğlen grupları ile iki dönem boyunca toplamda 16 Atölyede 3019 öğrenci ile Atölye eğitimleri gerçekleştirildi. 
Düzenlenen programa Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Tahir Özer, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve eğitmenler katıldı. 
Selçuklu Belediye Başkan Vekili Özer: “SEDEP çok güzel bir iş birliğinin ürünü”
Programda konuşan Selçuklu Belediye Başkan Vekili Tahir Özer: “ Selçuklu Değerler Eğitimi Programı (SEDEP)’nın Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen örnek bir proje ve her bir markasıyla adından söz ettiren bir değer oldu. Emeği geçen herkese İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okullarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. 
Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayacılar: “Okul Dışı Öğrenme Ortamları öğrencilerimize çok önemli kazanımlar sunuyor”
Selçuklu Belediyesi ile SEDEP kapsamında müstesna bir iş birliği ile çok güzel işlere imza attıklarını ifade eden  Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar:  “Şu anda tabiat okulundayız. Tabiatla iç içeyiz. Selçuklu Belediyemizle birlikte özellikle son dört yıl içerisinde “Okul Dışı Eğitim Ortamları”kapsamında Sile Tabiat Okulu başta olmak üzere Ahmet Keleşoğlu Sanat Tasarım Atölyesi, Beyhekim  Gelişim ve Teknoloji Akademisi, Sanat Akademisi ve benzeri birçok Okul Dışı Eğitim Ortamında etkinlikler yoğun bir şekilde devam ediyor. Özellikle Sille Tabiatı Okulu'ndan birkaç cümleyle bahsetmek istiyorum. Cenabıhakk'ın bize bahşettiği nimetlerin daha iyi farkında olabilmemiz için,tabiatı öğrencilerimizin tanıması, doğayı keşfetmesi ve özellikle bizim sloganımız olan kendi tabiatlarını keşfetmeleri, kendi yeteneklerini keşfetmesi için büyük bir fırsat sunuyor Sille Tabiat Okulu.Burada bugüne kadar 7 bin 500’ü aşkın   öğrencimiz çeşitli Atölyelerde, çeşitli etkinliklerde zaman geçirdiler. Bu yıl için ise 3 binin üzerinde öğrencimiz buradan istifade etme imkanı buldu. Ben o kadar çok Atölye var ki, arkadaşlarımdan bir kağıda not yazmalarını istedim. Özellikle belirtmek istiyorum onu. Burada ne Atölyeleri var? Zanaat Atölyesi var, sanat Atölyesi var, ritim Atölyesi, Doğa Sporları Atölyesi, Ekoloji Atölyesi, Bilim Atölyesi, Ahşap Atölyesi, Çini Atölyesi, Organik Gıda Atölyesi, Tohum Atölyesi, Tarım Atölyesi Gökbilim Atölyesi, Masal Anlatıcılığı Atölyesi ve benzeri birçok atölye on üç tane atölye saydım. Her geçen yıl biraz daha gelişiyor, büyüyor. Yenileri ekleniyor atölyelerimize.  Gerçekten Selçuklu'da yaşayan öğrencilerimiz çok şanslılar. Bize böyle imkanlar sunan belediyemiz var. Bu işe azmeden milli eğitim çalışanlarımız var, öğretmenlerimiz var, SEDEP koordinatörlerimiz var. İş birliği içerisinde çok güzel hizmetler üretiliyor ve bunlardan öğrencilerimiz istifade ediyor. Ben huzurlarınızda Selçuklu Belediyemize başkanımızın şahsında bütün belediye yetkililerimize şükranlarımı arz ediyorum. Teşekkür ediyorum.  Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Atölyelerdeki çalışmaları tamamladılar. Bugün belge takdimi yapılacak kendilerine.Tekraren emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 
Programda öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmeleri adına mini konser, bubble show gibi etkinlikler de unutulmadı. 
 
Sille Tabiat okulunda eğitim alan öğrencilere yönelik düzenlenen  yılsonu programı, yıl boyunca Atölyelerde  eğitim alan öğrencilere Katılım Belgesi ve eğitmenlere Teşekkür Belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English