Son Dakika Haberler

Avrupa ve Afrika kıtaları başta olmak üzere uluslararası alanda inşaat, gayrimenkul geliştirme ve yatırım, teknoloji ve uzay sanayi, dış ticaret, sanayi yatırımları, lojistik ve madencilik alanlarında projeleri hayata geçiren TORKAM Holding’in Seydişehir’de termal turizm alanındaki projeleri hayata geçirmesi için kollar sıvandı.

Seydişehir termal turizmle kalkınacak
Almanya, Bulgaristan, Hollanda, Lüksemburg gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Cezayir, Demokratik Kongo Cumhuriyeti gibi Afrika ülkelerinde, Asya’da ise Türkmenistan gibi ülkelerde ve ülkemizde de İstanbul, Konya, Çanakkale gibi büyük şehirlerde üst düzey projeleri hayata geçiren, 25 farklı şirketinde 5 binden fazla çalışanı bulunan TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek Seydişehir’e Termal Turizm alanında yatırım yapılması hususunda istişarelerde bulundu. 

Yaklaşık 3 ay önce Başkan Tutal’ın TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’yi İstanbul’da ziyaret ederek Seydişehir’in termal turizm alanındaki potansiyeli hakkında bilgi verip Seydişehir’e davet etmesinin akabinde Seydişehir’e gelen İcra Kurulu Başkanı Dereli ve beraberindeki heyet, Seydi Şifa Termal Tesislerini ve termal havzasında incelemelerde bulunup bilgiler aldı. 

İlk olarak Seydişehir tarihinde dönüm noktası olarak anılan, Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Seydi Şifa Termal Tesislerini inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet, özel sektör tarafından termal bölgesine kazandırılan termal villalarda da incelemelerde bulundu. Termal havzasında da incelemelerde bulunan heyet, daha sonra Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli’nin ilçeye miras bıraktığı cami ve çevresinde yürütülen dönüşüm çalışmalarını inceledi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Kuğulu Tabiat Parkı’nda da incelemelerde bulunan heyet, Kuğulu Tabiat Parkı projesi hakkında bilgi aldı, Tabiat parkında yürütülen gölet çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 

TORKAM Holding’in uluslararası alanda büyük projelere imza attığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli’yi yaklaşık 3 ay önce ziyaret ederek Seydişehir’imizin termal alanındaki potansiyeli hakkında bilgiler verdik ve bu alanda yatırım yapılması hususunda ilçemize davet etmiştik. Bugün de Seydişehir’imize gelerek Termal havzamızda ve Kuğulu Tabiat Parkımızda incelemelerde bulunan İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet ile birlikte Seydişehir’imize termal alanında yatırım yapılması hususunda görüşmelerimiz ve istişarelerimiz oldu. Görüşmelerimiz oldukça verimli oldu. Seydişehir’imizin kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olarak gördüğümüz termal alanında TORKAM Holding ile birlikte ilçemize yatırım yapılması hususunda kollarımızı sıvadık. Yakın zamanda somut adımlar atarak termal turizm alanında önemli projeleri ilçemize kazandıracağız. Desteklerinden dolayı TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli’ye ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyor, dayanışmamızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English