Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir’de Türkoğlu aday adayı oldu

Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Ramazan Türkoğlu, AK Parti Seydişehir İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını ilçe başkanlığına sundu. AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay tarafından aday adaylık müracaatı kabul edilen Türkoğlu, “Seydişehir için yeni bir başlangıç zamanı” dedi.

Seydişehir’de Türkoğlu aday adayı oldu
Yıllarca AK Parti teşkilatlarında görev yaptığını söyleyen Ramazan Türkoğlu, “AK Parti, bizim evimiz gibidir. Biz siyasete burada başladık, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderine Seydişehir’de yol arkadaşı olabilmenin haklı gururunu yaşadık. Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı ve Seydişehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerimizin ardında doğup, büyüğüm, ata toprağım Seydişehir’imizi daha iyi yerlere getirebilmenin derdi ile dertliyiz. Gençliğimizden aldığımız enerji ve kazanmış olduğumuz tecrübeler ile ilçemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için, var ise etrafımızda kırgın olan bir araya getirip kırgınlıkları sona erdirmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

BEN DEĞİL, SEYDİŞEHİR İÇİN BİZ OLACAĞIZ

AK Parti’nin Seydişehir’i rekor oyla kazanacağını söyleyen Türkoğlu, “Mevcut belediye başkanımıza iki dönem boyunca ilçemizde yürüttüğü çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yine şahsımdan başka aday adaylığı müracaatında bulunan arkadaşlara da başarılar diliyorum. AK Parti’de bu bir bayrak yarışıdır.  Partimiz yetkili organlarının adaylık için alacağı karara saygı duyuyoruz. Seydişehir’imiz için en doğru ismi tercih edeceklerinden hiçbir zaman şüphe duymuyorum. Adaylığa uygun görülmemiz halinde Seydişehir için daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Bu teşkilatta yetişmiş birisi olarak her daim teşkilatımızın emrinde ve Milletvekillerimizle sürekli iletişim halinde olacağız. Milletimize rağmen değil, tüm kararları milletimizle birlikte alacağız. Ben değil, Seydişehir için biz olacağız. Hemşehrilerimizle ve teşkilatımızla birlik beraberlik içerisinde ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için gayret edeceğiz. Bismillah diyerek, hayır niyetlerle çıktığımız bu yol da, Rabbim akıbetimizi de hayreylesin inşallah” diye konuştu.

RAMAZAN TÜRKOĞLU KİMDİR?
17 Haziran 1984 tarihinde Konya ili Seydişehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Seydişehir’de tamamladıktan sonra lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde bitirdi. Türkoğlu, Yüksek Lisans Eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tamamladı.
AK Parti’nin kuruluş süreciyle birlikte gençlik kollarında aktif görev alan Türkoğlu, 2010-2014 yılları arasında AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Gençlik kollarında bulunduğu sürede ilçe, il ve Genel Merkez Gençlik Kolları delegesi olarak da görev alan Türkoğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Seydişehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bir süre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ile Belediye Meclis üyeliği görevlerini birlikte yürüttü. Belediye Meclis üyeliği görevi süresince Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığını da yürüten Türkoğlu, bu dönem de ilçe gençlerine yönelik farklı projelerin gelişmesine katkı sağlayarak, Seydişehir Belediyesi’nin gençlere yönelik yapmış olduğu çalışmalarda aktif rol aldı.
Gençlik yıllarından itibaren birçok toplum ve kamu yararına hizmet veren sivil toplum kuruluşlarında da çalışma yürüten Ramazan Türkoğlu, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği’nde gönüllü olarak bulunmuş aynı zamanda Seydişehir Türkiye Gençlik Vakfı’nın kurucu ekibinde de yer almıştır.2008 yılından itibaren Seydişehir’de inşaat ve otomotiv sektörlerinde ticari faaliyet gösteren Türkoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English