Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir’de koruyucu ailelerle buluşuldu

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Sosyal Hizmetler Merkezi İlçe Müdürü Muhammet Kiremitçi ve sosyal hizmet uzmanları, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Seydişehir’de koruyucu ailelerle buluşuldu
Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde Seydişehir’de koruyucu ailelik yapan bireylerle bir araya gelen Kaymakam Pişkin, Başkan Tutal ve Müdür Kiremitçi, koruyucu ailelerin günlerini tebrik etti.
 
Koruyucu Aile Günü’nün bu sene 2. defa kutlandığını, böylesi anlamlı bir günde Seydişehir’de büyük fedakârlıklarla koruyucu ailelik yapan bireylerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden SHM Müdürü Muhammet Kiremitçi, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bu yıl geçtiğimiz yıl “Koruyucu Aile Günü” ilan edilen böylesi bir anlamlı günde sizlerle birlikte olmanın bereketini yaşıyoruz. Büyük fedakarlıkla üstlendiğiniz böylesi önemli bir görevden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Seydişehir’imizde 38 koruyucu ailemiz bu önemli görevi yerine getiriyor. Koruyucu ailelerimiz karşılaştıkları her türlü sorunla, ihtiyaç duydukları her bir konuyla Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzde bulunan Sosyal Hizmetler Uzmanlarımız hassasiyetle ilgileniyor” dedi.
 
Medeniyetimizin özünde aile kavramının çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Tutal, “Hem medeniyetimizin özünde hem de inancımızın temelinde aile kavramı çok önemli bir anlam taşımaktadır. Peygamber Efendimiz, bu konuda bizlere sürekli öğütlerde bulunmuş, hatta Zeyd b. Harise’yi korumuş, gözetmiş, kollamıştır. Şanlı tarihimizde de aile kavramına çok önem vermiş olan ecdadımız, Ankara Himaye-i Etfal Cemiyetini kurması aile kavramına ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Bugün de Cumhurbaşkanımız tarafından geçtiğimiz yıl 30 Haziran’ın Koruyucu Aileler günü olarak ilan edilmesinin 2. Yılında sizlerle birlikteyiz. Biz sizlerin her zaman yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. İlçemize kazandırdığımız Bahaddin Paslı Kültür ve Sanat Evi ile Enderun Gençlik Merkezimizi bu anlamda çocuklarımız ve gençlerimiz kullanabilirler. Bu vesileyle tüm koruyucu ailelerimizin bu anlamlı günlerini tebrik ediyorum” diye konuştu.
 
Çocuklara her bir şeyin kolaylıkla verilebileceğini ancak sevginin ise emek istediğini belirten Kaymakam Pişkin, “Koruyucu ailelerimizin her zaman yanındayız. Böylesi bir önemli görevi üstlendiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza her bir şeyi verebiliriz ama sevgi emek ister, gönüllülük ister, şefkat ister. Sizlerin verdiği sevgi ve muhabbetle çocuklarımız yarınlara yetişiyor. Korucuyu ailelerimizin bugünkü birlik ve beraberlik vesilesiyle de günlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların akabinde Sosyal Hizmet Uzmanları Koruyucu Ailelerle sohbet edip istek, talep ve önerilerini dinlediler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English