Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir’de kadın üreticilerin ürünleri katma değer sağlayacak

Seydişehir Belediyesi tarafından Konya-Antalya Çevre yolu üzerine yapılan Unlu Mamüller ve Butik Dükkanlar projesinin yanında hayata geçirilecek olan Üreten Kadınlar Projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Seydişehir’de kadın üreticilerin ürünleri katma değer sağlayacak
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hayata geçirilecek projede 33 adet ahşap yöresel ürün satış standı ile vatandaşların yolculuk esnasında ihtiyaçlarını karşılayabileceği Wc ve Mescit’inde yer alacağını kaydetti. 

Yapımına başlanılan projeyle birlikte, Seydişehir Belediyesi öncülüğünde SEYDİKOOP projesi kapsamında bir araya gelen Seydişehirli üretici kadınların ürettiği ürünler daha fazla katma değer sağlayacak, Seydişehir’in ürünleri markalaşacak. 
Yöresel ürün satış stantlarının Seydişehirli üretici kadınlara hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, projenin bahar aylarıyla birlikte tamamlanacağını belirtti.
 Seydişehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Unlu Mamüller ve Butik Dükkanlar projesiyle birlikte yapılacak olan çalışmanın bütünleşeceğini de belirten Başkan Tutal, “Konya-Antalya çevre yolunun ilçemize daha fazla katma değer sağlaması amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir yandan katma değer üretirken diğer yandan da üretici kadınlarımızın ürettiği ürünlerin markalaşması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu kapsamda 5 milyon liralık ihale bedeliyle 33 adet ahşap yöresel ürün satış dükkanı yapılacak, yolculuk yapan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebileceği WC ve Mescit çalışması da bu proje kapsamında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Daha önce ilçemize kazandırdığımız Unlu Mamüller ve Butik Dükkanlar projemizin yanında bulunan alanda yapımına başladığımız yöresel ürün satış stantları da bu projemizle bütünleşerek daha fazla üretim ve ilçemizin yöresel ürünlerinin markalaşması anlamında önemli bir adım atmış olacağız. Kira bedeli alınmadan üretici kadınlarımızın hezimetine sunulacak olan projemizin  şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English