Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir Belediyesi Sünnet Şöleni yapıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'nde 114 çocuk bir araya geldi. Ailelerin ve protokol üyelerinin katıldığı şölen büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Seydişehir Belediyesi Sünnet Şöleni yapıldı
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda belediyeye kayıt yaptıran 114 çocuğun sünnetleri geçtiğimiz günlerde Seydişehir Devlet Hastanesinde Üroloji Dr. Emin Çintaş  tarafından yapılarak tamamlanmıştı.

Sünnet Çocukları ve aileleri için Milli İrade Meydanında gerçekleştirilen Sünnet Şölenine; AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı , siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ile sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı eşliği ile başlayan şölende İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yaptığı dua ile devem etti. 

Yavrularımızın erkekliğe ilk adımı olan sünnetleri gerçekleştirdik diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “9 yıllık sürede bir çok proje gerçekleştirdik. Rabbim çocuklarımıza böyle güzel bir sünnet şöleninde çocuklarımızın küçük düğününü yapmış olduk ve eğlencelerine bizde ortak olduk. İnşallah aileleri olarak sizlere de düğünlerini yapmayı, mürüvvetlerini göstermeyi Cenab-ı Allah  nasip etsin. Ailelerine vatana, millete çok sayıda hayırlı hizmetler üretmeyi faydalı olmayı çocuklarımıza nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Sünnet şöleninin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Kaymakam Cevdet Bakkal, “ Sizlerle birlikte bu mutlu günde beraber olmak bizim içinde çok kıymetli. Çocuklarımızın hayatında önemli bir dönem. Ben hem ailelerimize, çocuklarımıza sıhhat, huzur diliyorum. Gelecek yaşamlarında çocuklarımıza, gençlerimize geri kalan ömürlerinde mutlu, huzurlu, sıhhatli hayatlar diliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer “ Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımını atıyorlar. Onlar için, aileleri için unutulmaz bir gün. Bu mutluluklarını birlikte yaşıyoruz. Bizler çocuklarımıza, nesillerimize sahip olmakla yükümlüyüz. Ecdatlarımız bizlere bahsettiği büyük devletleri, büyük kültürleri geleneklerimize, milli değerlerimize, inançlarımıza sahip çıkarak  bu günlere taşıdılar. Bizlerde bu kültürlerimize sahip çıkarak koruyarak bu mirasları yaşatmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından sünnet çocuklarına törene katılan protokol üyelerince Seydişehir Belediyesi'nin hediyesi bisikletleri verildi.

Şölen, sünnet çocukları ve ailelerinin müzik eşliğinde Hacivat-Karagöz oyunu, Sihirbaz ve Jonglör gösterileri ile gönüllerince eğlenmesiyle devam etti. Ayrıca şölene katılan tüm çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapıldı. (Tahir Yılmaz)

Kaynak: Tahir Yılmaz

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English