Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuklu Sanat ve Tasarım Atölyesi'ndeki eğitimler çocuklara yeni ufuklar kazandırıyor

Selçuklu Belediyesi’nin okul dışı öğrenme ortamlarından ilki olan Sanat Tasarım Atölyesi, çocukları sanat ile tanıştırırken onların el becerileri ve yeteneklerinin de gelişmesine katkı sağlıyor.

Selçuklu Sanat ve Tasarım Atölyesi’ndeki eğitimler çocuklara yeni ufuklar kazandırıyor
Selçuklu Belediyesi’nin okul dışı öğrenme projesi Selçuklu Eğitim Teknoloji Atölye Programları kapsamında (SETAP), öğrencilerin bilgi beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla uygulanan eğitim faaliyetleri başarılı bir şekilde devam ediyor.
Okul dışı öğrenim ortamları içinde marka projelerden biri olan ve sanat teması ile Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren Sanat ve Tasarım Atölyesi de Türkiye’ye örnek, özgün ve sürdürülebilir işlere imza atılıyor. Atölye bünyesinde Çini ve Seramik, Ahşap ve Metal, Robotik Kodlama ve İnovasyon, Kağıt Katlama ve Resim Atölyesi bulunuyor. 
“Atölyelerimizde çocuklarımıza yeni ufuklar kazandırıyoruz”
Selçuklu Belediyesi olarak eğitime her zaman en büyük desteği ve önemi verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “2019 yılından bu yana başarı ile uyguladığımız SETAP programı ile çocuklarımıza okul dışı öğrenme ortamlarında eğitim imkanı sunuyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvesini geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en prestijli organizasyonu olan “Sing Of the City Awards” 2023 Proje yarışmasında aldığımız “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ” ödülü ile topladık. Bu başarımızın ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Okul dışı öğrenme ortamlarımızın ilki olan Sanat ve Tasarım Atölyemiz ile öğrencilerimizin hayal dünyasını zenginleştirerek onlara yeni ufuklar açıyoruz. Örgün eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonu ile buraya gelerek merkezden faydalanabiliyor. Yılın her döneminde çocuklarımızdan yoğun ilgi gören merkezimizde çocuklarımız sanat ile tanışarak el becerilerini ve yeteneklerini geliştiriyor. Burada yer alan atölyelerle, çocuklarımıza öğrenilen her türlü bilgi, beceri ve tutumun bir davranış olarak ortaya çıkmasının ötesinde, onların kendilerine ve topluma doğrudan hizmet edebilecek bir yetkinliğe ulaşmalarına destek oluyoruz. Çocuklarımızın okul dışı öğrenim ortamlarımızda gelişimlerine şahit olmak bizler için mutluluk verici. İnşallah Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda geleceğin donanımlı nesillerini yetiştirme yolunda katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
Öğrencilerin problem çözme, eleştirel düşünme ve etkili iletişim becerilerini geliştirmelerine katkı sunan Sanat ve Tasarım Atölyesi’nden 2019 yılından bu yana 10 bin 322 öğrenci faydalandı.(Yunus Köroğlu)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English