Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyükşehir Caddesi’nde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Selçuklu Belediyesi, ilçenin altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Selçuklu’ya daha iyi bir hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekipler, ana arterler başta olmak üzere şehrin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda bulunan yollarda yenileme ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler planlanan yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Büyükşehir Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler Büyükşehir Caddesi üzerinde 1.200 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmalarla 620 metre uzunluğundaki yol 10 metre genişletildi. Altyapı çalışmaları tamamlanan yolda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddeye sıcak asfalt serimi yapıyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Pekyatırmacı, “Vatandaşlarımız bütün yollarımızda en üst standartlarda seyahatlerini gerçekleştirsinler istiyoruz”
Selçuklu Belediyesi olarak ilçenin alt yapısını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Büyükşehir Caddemiz, Dr. Sıddık Özmerzifonlu Caddesi ile Şafak Caddesi’ni Beyhekim Caddesine bağlayan önemli bir ana arter. Burada altyapı çalışmalarını tamamladık. Altyapı çalışmaları bittikten sonra da sıcak asfalt çalışmalarında inşallah son noktayı koymuş olacağız. Büyükşehir Caddemiz özellikle Beyhekim Mahallesi'ne ve Ardıçlı Toki’lere giden özellikle sabah ve akşam trafiğinin yoğun olduğu, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları bir güzergah. İnşallah bu çalışmayı tamamladıktan sonra hemşehrilerimiz çok daha güvenli bir şekilde trafikte seyahatlerini gerçekleştirebilecekler. Bu sene 100 bin ton asfalt hedefimiz vardı. Şu anda 70 bin tonu tamamlamış durumdayız. Şehir merkezindeki ana arterlerimizde ve sokaklarımızda hem de dış mahallelerimizde çok yoğun bir çalışmayı gerçekleştirdik ve bu yoğun çalışmalarla birlikte de inşallah hedeflerimize ulaşmış durumdayız. Tüm ekiplerimize, Fen İşleri Müdürlüğümüze, müteahhitlerimize, burada görev alan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü sezon boyunca hem şehir merkezinde hem de dış mahallelerimizde vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri için çok yoğun bir çalışma yürüttüler. İstiyoruz ki hemşehrilerimiz bütün yollarımızda en üst standartta seyahatlerini gerçekleştirsinler. Merkezdeki mahallelerimizde ve de dış mahallelerimizde vatandaşlarımıza sıkıntı oluşturan bir güzergah kalmasın. Bu yönde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.
Kaynak: Selçuklu Belediyesi Basın Bürosu
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Herkes de inandı 6 aydır aydır Ahmet Yesevi Bozkırlılar market yanındaki yolu yapamadınız toz toprak içinde muazaffer hamit defne iç giyim yol bitimi 5 metre yol kaldı burası büyük şehir bakıyor diye siz yapmadınız büyük şehiri arıyoruz oraya Selçuklu belediyesinin deyip yapmadız yolun bozuklugunu gördükleri halde yapmadılar hani nerde konfor anca seçimde bizim mahalleye gelirsiniz hadi şimdi gelinde görelim bizle olduğunuzu seçim dede biz gelmeyecegiz Esnaflar olarak
Yorum Yap
Kozmetik fabrikasındaki yangında acı haber! Ölü sayısı 7'ye çıktı
Türkiye Şampiyonasında, Konya’ya çifte gurur
"Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, bekçiye çarptı
İŞKUR Gençlik Programı'na bugüne kadar 483 bin 331 başvuru yapıldı
AK Parti Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığından Sezai Karakoç’un kabrine ziyaret
Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda işçileri taşıyan midibüs devrildi: 14 yaralı
Konya'da otomobil ile kamyon çarpıştı! 2 yaralı
Tokat'ta yüksek kesimlerde kar etkili oluyor
Trafik polislerinin bulunduğu ekip aracı TIR'a çarptı! 1 polis şehit oldu, 1 polis ağır yaralandı
Konyaspor renkleriyle başlayan iş, Hatay’da pembe vincin hikayesine dönüştü
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı: Fiyatları ne kadar?
Konya’da AVM önünde gençler arasında bıçaklı kavga: 1’i ağır 3 yaralı