DOLAR : 42,81₺
EURO : 50,14₺
STERLİN : 57,36₺
GRAM : 5.998,33₺
ÇEYREK : 9.866,11₺
CUMHURİYET : 39.146,27₺
Güncel

Selçuklu Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!

Eklenme: 13.03.2024 - 14:04 Güncelleme: 13.03.2024 - 14:08

Selçuklu Belediyesi, Selçuklu Belediye Başkan ve Başkan Yardımcılarının isimlerinin kullanılarak yardım malzemesi ve nakdi yardım talebinde bulunan kötü niyetli kişilere itibar edilmemesi konusunda kamuoyunu uyardı.

Selçuklu Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!
Reklam alanı

Selçuklu Belediyesi vatandaşları dolandırıcılığa itibar etmemesi için uyardı. Kötü niyetli kişilerin Selçuklu Belediye Başkan ve Başkan Yardımcılarının isimlerinin kullanılarak yardım malzemesi ve nakdi yardım talebinde bulunduklarını aktardı.

Belediye'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Konya’da iş adamlarının arandığı Selçuklu Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerimizin isimleri kullanılarak Filistin başta olmak üzere kimsesiz çocuklar ve farklı yardım kuruluşlarına bağış toplandığı ile ilgili bilgiler gelmektedir. Kötü niyetli ve dolandırıcılık hissi ile banka hesap numaraları ve IBAN numaraları verilmekte bu hesaplara nakti yardım talep edilmektedir. Belediye yöneticilerimizin selamları ile aranan iş adamı ve hemşehrilerimizden elde edilen bilgiler doğrultusunda bu konu ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır. Selçuklu Belediyemiz, kanunların elverdiği sınırlar içinde Kurumsal Kimliği dışında hiçbir ferdi yardım kampanyasının içinde yer almamaktadır. Hemşehrilerimizin  bu konuda duyarlı olmalarını  ve kötü niyetli bu kişi veya kişileri emniyet görevlilerimize bildirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyoruz.  Belediye yöneticilerimizin adını kullanarak yardım talep edenlerle ilgili yasal sürecin başladığını, yardımsever hemşehrilerimizin iyi niyetlerini suistimal edenlerin kanunlar karşısında hesap vereceğini kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap