Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuk Üniversitesinde 100. yıl etkinlikleri

Selçuk Üniversitesi, Cumhuriyetin 100. yılında etkinliklerine devam ediyor.

Selçuk Üniversitesinde 100. yıl etkinlikleri
Bu kapsamda Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi ev sahipliğinde “Bağımlılıkla Mücadele ve Narko Tır” adlı konferans gerçekleştirildi.Dekan Prof. Dr. Abdullah Karaman, “Selçuk Üniversitesi ve Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi olarak üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz. Eğitim kurumları olarak öğrencilerimize sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak, bilinçli ve sorumlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en önemli görevlerimizden biridir. Sevgili öğrenciler, bu mücadelede sizin de büyük bir rolünüz var. Kendinizi ve çevrenizdekileri bilinçlendirmek, uyuşturucu kullanımına hayır demek, arkadaşlarınıza destek olmak ve her zaman yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak, bu mücadelede en değerli katkıları sağlayacaktır.” dedi.Sunum, polis memuru İsmail Akbulut tarafından verildi.

AKŞEHİR İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya ve Türkiye’de Enerji Politikaları” adlı konferans yapıldı.Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Enerji alanında küresel ölçekte ve Türkiye’de yaşanan gelişmeler ve alternatif enerji kaynaklarını konu alan konferans, Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Sami Duran tarafından gerçekleştirildi.

YUNAK MESLEK YÜKSEKOKULU

Yunak Meslek Yüksekokulunca “Cumhuriyete Giden Yolda Akşehir Batı Cephesi Karargahı Müzesi” ziyaret edildi.

Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin de katıldığı program, Akşehir ve Yunak Belediyelerince desteklendi. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öztaş ve Sevcan Çavdar öğrencilere müze hakkında bilgi verdi.

HUĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU
Huğlu Meslek Yüksekokulu da “100. Yılda Daha Temiz Bir Türkiye” adlı etkinlik düzenledi.
Huğlu MYO ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Sağlık Emniyet ve Çevre Birimi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte MYO ile Av Tüfekleri Kooperatifi arasında yer alan ormanlık alanda çöp ve atıklar kaynağında ayrıştırılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Programında eğitim gören öğrenciler tarafından toplandı. Etkinlik, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Fabrika gezisi ile sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English