Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi

İstanbul Silivri’de bir cinayet şüphelisini yakalamak için başlatılan operasyonda açılan ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Komiser Yardımcısı Alim Nar için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi
İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Temizkumlar Mahallesinde yer alan bir sitenin içindeki villada gizlenen bir cinayet soruşturmasının faillerine yönelik dün operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gözaltına alınmak istenen şüphelilerinin silahla açtığı ateş sonucu yaralanan komiser yardımcısı Alim Nar, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştü.

Evli ve 2 çocuk babası polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İl Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu ve Nar'ın meslektaşları hazır bulundu. Merasime katılan devlet erkanı, şehit polisin eşi Yıldız Nar, kızı İrem Zehra ve oğlu Mehmet Emin Nar ile aile yakınlarına başsağlığı diledi. İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, babaları için gözyaşı döken şehidin kızı ve oğlunun koluna girerek teselli etti. Şehit için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu.

İl Emniyet Müdürü Aktaş, törende yaptığı konuşmada, “Asayiş şube müdürlüğümüz kadrosunda görevli Komiser Yardımcısı Alim Nar, dün Avcılar ilçesinde meydana gelen cinayet olayının firari 2 şüphelisinin İlimiz Silivri İlçesindeki saklandıkları adreslerine yönelik yapılan operasyonda, şahısların ateşle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Arkadaşımızı şehit eden ve Avcılar'daki cinayet olayının failinin de aralarında bulunduğu toplam 3 şahıs, 4 tabanca ile yakalanarak gözaltına alınmış, haklarında adli tahkikat devam etmektedir” dedi.
Şehit Komiser Yardımcısı Alim Nar’ın emniyet teşkilatına 1998 yılında dahil olduğunu ifade eden Zafer Aktaş, “1998 yılında Teşkilatımıza katılan Şehidimiz, 24 yılı aşkın bir süredir ülkemizin dört bir yanında, teşkilatımızın değişik birimlerinde üstün başarı ile görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimizin aramızdan zamansız ayrılması, başta çok değerli ailesini ve biz sevenlerini derinden üzmüştür. Polis Teşkilatı olarak; ülkemizin huzur ve güvenliği, vatandaşımızın can ve mal emniyetinin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin, görev yaparken, milli menfaatlerimizi her şeyin üzerinde tutarak, Türkiye Cumhuriyetinin ve milletimizin Polisi olmayı daima aynı inanç ve azimle sürdüreceğiz. Vatana hizmet için çarpan bu yürekler var oldukça tüm kanunsuzluklarla mücadelemiz devam edecektir. Şehidimizin ailesine Yüce Allah’tan sabır diliyorum” dedi.

Şehit Nar'ın naaşı cenaze namazı için Fatih Camii'ne götürüldü.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English