DOLAR : 42,52₺
EURO : 49,47₺
STERLİN : 56,81₺
GRAM : 5.820,59₺
ÇEYREK : 9.572,40₺
CUMHURİYET : 37.978,59₺
Güncel

Şehit kardeşi ağabeyinin isminin verildiği çeşmeden 36 yıl sonra su içti

Eklenme: 12.04.2025 - 14:49

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 1989 yılında şehit düşen asker Şenol Aşı'nın kız kardeşi, 36 yıl sonra ağabeyinin şehit düştüğü kışlaya gelerek, ağabeyinin isminin verildiği çeşmeden su içti.

Şehit kardeşi ağabeyinin isminin verildiği çeşmeden 36 yıl sonra su içti
Reklam alanı

Yayladağı ilçesinde 3 Aralık 1989 tarihinde yaşanan trafik kazasında şehit düşen Samsunlu Piyade Çavuş Şenol Aşı’nın ismi, şehit düştüğü kışlada yer alan çeşmede yaşatılıyordu. Şehit Aşı’nın kız kardeşi Nuriye Aşı, 36 yık sonra annesinin söylemi üzerine ağabeyinin isminin verildiği çeşmeden su içmek için Hatay’a geldi. Yayladağı ilçesinde bulunan kışladaki çeşmede su içen Aşı’ya Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcisi Abdullah Dağ ve kışlada görevli askerler eşlik etti. Ziyaret sonrası Şehit kardeşi, annesinin de çeşmeden akan sudan içmesi için annesine su götürdü.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap