DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,44₺
GRAM : 6.043,20₺
ÇEYREK : 9.929,99₺
CUMHURİYET : 39.400,24₺
Güncel

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri görevinin başına döndü

Eklenme: 05.07.2021 - 11:15 Güncelleme: 05.07.2021 - 11:24

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde İyi Parti'li Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İHA muhabiri Mustafa Uslu, uğradığı saldırının ardından yeniden görevine döndü.

Saldırıya uğrayan İHA muhabiri görevinin başına döndü
Reklam alanı
İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan’ın şoförünün de aralarında olduğu 4 çalışan tarafından feci şekilde darbedilmişti.

Gerek medya gerekse siyasi kesimden Uslu’ya destek mesajları ve saldırganlara da kınama mesajları gelmişti.

"Nerede kalmıştık?" diyen Uslu'nun paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.
SALDIRIYA UĞRAYAN USLU, İŞ BAŞI YAPTI
Uslu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak görevine döndüğünü duyurdu.


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 5
😡 5
👎 8
😂 3
😢 1
😲 1
Toplam 26 tepki

Yorumlar

  • 1628 gün önce

    yüzünde iz kalmadan tamamen iyileşirsin inşallah

Yorum Yap