Sahipsiz köpeklerin saldırdığı 41 küçükbaş hayvan telef oldu
Eklenme Tarihi: 16.10.2022 - 09:17
Bursa'da bir çiftlikteki 41 küçükbaş hayvan, sahipsiz köpeklerce telef edildi. Yetkililer de çiftliğe giderek inceleme yaptı.
Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Gümüştepe Mahallesi'nde Mustafa Sevim ve Hüseyin Akça'ya ait çiftliğe giren yaklaşık 30 sahipsiz köpek, burada bulunan keçi ve koyunlara saldırdı.
Çiftlik sahipleri köpekleri kovalayarak uzaklaştırırken bazıları gebe olduğu belirtilen küçükbaş hayvanlardan 41'i telef oldu.
Telef olan hayvanların iş makinesiyle açılan çukura gömüldüğü olayla ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile belediye yetkilileri de çiftliğe giderek inceleme yaptı.
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
0
0
0
0
0
2
1
6
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
K
Konya/Meram
107 gün önce
Geçenlerde mahallede köpekler bana ve birkaç kişiye daha saldırdı, Meram Belediyesini aradım durumu bildirdim, kayıt altına aldıklarını belirttiler. Birkaç saat sonra mesaj geldi, "Köpekler Yakalanamadığı İçin Toplanamamıştır" diye. Demek yakalanmaları için birilerinin zarar görmesi gerekiyor.
Cevapla
Begen (0)
Begenme (1)
KA
Konyalı ahmed
107 gün önce
İtlaf yolu ile değilde kısırlaştırma ile bu sıkıntıların önüne geçilebilir. Daha fazla olaylar olmadan yetkililer bir çare bulmalı.
Cevapla
Begen (1)
Begenme (0)
A
Ali
107 gün önce
Avrupada böyke sahipsiz köpekler yetkililwr tarafından iğne ile uyutulur. Barınak falan yok buralarda
Cevapla
Begen (3)
Begenme (1)
Yusuf
107 gün önce
Sen vicdansız, bencil iyice yanlızlaşan Avrupayla bizi neden bir tutuyorsun bizim atalarımız bütün canlılar için vakıf kurmuş. Onlara bakmıştır. Bizde de şu anda aynı şekilde vicdansızlık var biraz onlara mama ve su verilmeyince hircinlasiyorlar tabiki.Sen Allah 'tan daha iyimi biliyorsunda onları öldürüyorsun. Rabbim istese onları dünyaya getirmezdi. Bu dünya imtihan dünyası canlıya, cansıza nasıl davranırsan onun mükafatını veya cezasını alacaksın
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”