Konya Şehir Hastanesinde kurulan Kök Hücre Nakli Ünitesi'nde ilik nakli gerçekleştirilen ilk hasta, sağlıkla taburcu edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Koca paylaşımında, “Hastalar daha önce başka şehirlere gitmek zorunda kalıyordu” dedi.
Reklam alanı
Açıldığı günden bu yana sağlık alanında ilkleri gerçekleştirmeye devam eden Konya Şehir Hastanesi, özellikli tedavi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsat işlemleri onaylanan ‘Kemik İliği Nakil Merkezi’ hastane bünyesinde hizmet vermeye başlamıştı.
Geçtiğimiz günlerde ise Konya Şehir Hastanesinde kurulan Kök Hücre Nakli Ünitesi'nde ilik nakli gerçekleştirilen ilk hasta, sağlıkla taburcu edilmişti.
Lösemi ve lenfoma hastalarına nakiller yapılıyor
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Konya Şehir Hastanesinde yeni kurulan Kök Hücre Nakli Ünitesinde ilik nakli gerçekleştirilen ilk hasta sağlıkla taburcu edildi. Ünitede lösemi ve lenfoma hastalarına nakiller yapılıyor. Hastalar daha önce başka şehirlere gitmek zorunda kalıyordu” dedi.

Geçtiğimiz günlerde ise Konya Şehir Hastanesinde kurulan Kök Hücre Nakli Ünitesi'nde ilik nakli gerçekleştirilen ilk hasta, sağlıkla taburcu edilmişti. Lösemi ve lenfoma hastalarına nakiller yapılıyor
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Konya Şehir Hastanesinde yeni kurulan Kök Hücre Nakli Ünitesinde ilik nakli gerçekleştirilen ilk hasta sağlıkla taburcu edildi. Ünitede lösemi ve lenfoma hastalarına nakiller yapılıyor. Hastalar daha önce başka şehirlere gitmek zorunda kalıyordu” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
22
❤️
9
😊
1
😡
2
👎
5
😂
1
😢
0
😲
0
Toplam 40 tepki
Bütün bakanlar değişiyor ama ne hikmetse sağlık bakanımız değişmiyor…
Aylardır gastroenteroloji bölümü için randevu almaya çalışıyorum ama ya doktor yok ya da randevu açmıyorlar. Tam bir rezalet.
gastroenteroloji ve birçok yandal bölümünü hekimler tercih etmiyor dolayısıyla yeni doktor yetişmiyor. bunu çözecek olanda sayın bakandır.
Devletimiz var olsun, hep güçlü olsun inşallah.
yoo meram tıpta yapılıyordu zaten
Ben de köpekler tarafından ısırılan çocuk hakkında bişeyler söyledi zannettim
SAAT 15.45 DEDİMİ HASTENEDE DOKTOR BULAMIYORUZ. ACABA MESAİ SAATLERİ Mİ DEĞİŞTİ
Yorum Yap
Bakan Kurum 500 bin sosyal konutta ilk kuranın çekileceği ili açıkladı
Milyonluk yarış tayları kaza sonucu telef oldu
Burak Yazgı’dan bir dünya rekoru daha: Tek koluyla 116,8 kilogram kaldırdı
Konya'da şivlilikte korku dolu anlar! Havada çarpışan çocuklar ateşe düştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomik performansımızı Ar-Ge ve inovasyonla kaynaklarla kalıcı hale getiriyoruz
Çöp poşeti içinde cansız bedeni bulundu
Gazeteci Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Dost Eli Derneği’nden Konya’nın Şivlilik geleneğine arabalar dolusu destek
Konya’da Regaib Kandili'nde eller semaya açıldı
Kazakistan, 1 yıl önce düşen Azerbaycan uçağına ilişkin soruşturmanın ara raporunu yayımladı
Bahis soruşturması kapsamında 30 gözlemci PFDK'ye sevk edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı
Haber Ara