DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,44₺
GRAM : 6.043,20₺
ÇEYREK : 9.929,99₺
CUMHURİYET : 39.400,24₺
Güncel

Rönesans Rezidans'ın müteahhidi yurt dışına çıkmaya çalışırken gözaltına alındı

Eklenme: 10.02.2023 - 18:06 Güncelleme: 10.02.2023 - 19:16

Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi, yurt dışına çıkmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Rönesans Rezidans'ın müteahhidi yurt dışına çıkmaya çalışırken gözaltına alındı
Reklam alanı
Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, yurt dışına çıkmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un üzerinde bir miktar para ile yurt dışına çıkmak için İstanbul Havalimanı'na geldiği ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

Şüpheli Coşkun, Başsavcılığın talimatıyla polis ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Karadağ'a kaçmak üzereyken gözaltına alınan ve üzerinde bir miktar para ele geçirilen şüpheli Coşkun, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 11
❤️ 1
😊 0
😡 9
👎 2
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 24 tepki

Yorumlar

  • Ray malifalitiko 1043 gün önce

    Buda hırsız, buda yağmacı. Hem bu insanların umutlarını, ihtiyaçlarını kullanıp hayatlarını çaldı. Yaratıcı zaten cehennemine atacağını söylüyorda bu dünyada caydırıcı, ibretlik bir ceza olsa. Buda öldürdüğü insanlar gibi ölsün..

  • 1043 gün önce

    Bunu ezerek öldürmek gerek

Yorum Yap