Son Dakika Haberler

Ribat vekâletini aldığı kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yurt içinde Konya ve Deprem bölgesinde yurt dışında Afrika ve Asya ülkelerinde kurban faaliyetlerini gerçekleştirecek.

Ribat Kurban’a Hazır
Ribat bu yıl yurtiçi hisse bedelini 7 bin lira ve yurtdışında kurban hisse bedelini 2 bin 300 lira olarak belirledi.

Bağışçılara Her Yıl Kurban Kesim Videoları Bayramda Ulaştırılıyor

Kurban Bayramında Dünya’nın farklı bölgelerine gidecek Ribat ekipleri kurban olma vasfı taşıyan kurbanlıkların alımlarını gerçekleştirerek bayram namazının akabinde İslami usullere uygun olarak kesimleri gerçekleştirip bağışçılarına kurban kesim videolarını ulaştırıyor.

Kurban Kesimleri Nerelerde Yapılacak
TÜRKİYE: Konya ve Deprem Bölgesi
ORTADOĞU: Gazze, Suriye, Lübnan (Filistin Kampları)
AFRİKA: Çad, Tanzanya, Uganda, Gana 
ASYA: Afganistan, Moro, Patani, Sri Lanka

Kurban Bağışınızı Nasıl Yapabilirsiniz?

Kurban vekâletlerini Ribat Eğitim Vakfı, Ribat İnsani Yardım Derneği ve Ribat Aşevi merkezlerine giderek elden gerçekleştirebilir. İnternet üzerinden online olarak ya da banka hesap numaralarına havale, eft yapabilir; derneğin 444 42 18 numaralı telefon numarası üzerinden detaylı bilgi alabilirler. Kurban vekâletleri son olarak bayramın birinci günü saat 20.00’e kadar verilebilecek.

"Kurban Allah’a Yakınlaşmamıza Vesile Olsun"
Kurban faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Ribat Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Küçüktoka şunları kaydetti:  “Ribat olarak yıllardır binlerce kardeşimizin kurban bağışlarını mazlum coğrafyalara ulaştırıyoruz. Bağışçılarımızın bizlere olan güveni, infak duyguları, kardeşlik bağlarının giderek güçlenmesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede yoğun bir çalışma yürütmekteyiz. Son olarak yüzlerce kardeşimize farklı il ve ilçelerde kurban bayramı öncesi nakdi yardımları ulaştırdık. Kurban bayramında da Hatay merkezli kurban kesimlerimiz yapılarak afetzede kardeşlerimize kurban etinin dağıtımlarını gerçekleştireceğiz.Kurban bayramında bölgede görev alan personellerimiz ve gönüllülerimiz büyük bir fedakârlık gösteriyorlar. Üzerimize aldığımız sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı hassasiyetle yürütüyor, bağışçılarımıza hızlı ve şeffaf bir şekilde kurban bayramı bitmeden kesim videolarını ulaştırıyoruz.Bu yıl “Kurban Allah’a Yakınlaşmamıza Vesile Olsun” diyerek duyurumuzu yaptık. Bu sene de yaşadığımız sevinçleri, paylaştığımız kardeşliği, muhabbet dolu gönülleri, kalbimiz titreyerek getirdiğimiz tekbirleri mazlum coğrafyalara hep beraber taşıyalım.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English