DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,14₺
GRAM : 6.282,84₺
ÇEYREK : 10.321,68₺
CUMHURİYET : 40.957,42₺
Güncel

Kaymakam Budan: Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ne kavuşmanın sevincini bir kez daha yaşıyoruz

Eklenme: 17.03.2022 - 19:34

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Budan: Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ne kavuşmanın sevincini bir kez daha yaşıyoruz
Reklam alanı
Kaymakam Budan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan saygıdeğer milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil gecelerimiz; insanları birbirlerine yakınlaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı ve duaların ortak noktada buluştuğu müstesna dini günlerimizdendir. Kandil gecelerimizden biri olan ve Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ne kavuşmanın, heyecanı ve sevincini tekrardan hep birlikte yaşıyoruz. Böyle mübarek gün ve gecelerde, Yaradan'dan sevgi, merhamet ve af niyaz ederken insani ilişkilerimizde hoşgörüyü esas almak, yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevmek; iyiliklere, güzelliklere, hayra ve barışa atılmış en önemli adımdır.

Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu mübarek zaman dilimi vesilesiyle, insanî ve ahlâkî değerlerimizin yaygınlaşmasına gayret etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat kandilinin ülkemize, İslam Âlemi'ne, huzur, barış, kardeşlik hoşgörü ve Dünya'nın içinde bulunduğu hastalığa şifa getirmesini temenni ediyor, kandilinizi tebrik ediyorum."

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 1
😡 1
👎 1
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap