Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konser veren grubun şarkılarına binlerce kişi eşlik etti.

Akşehir’deki seyirciye ve kalabalığa hayran kaldığını söyleyen Pinhani “Akşehir’de muhteşem bir atmosfer var, burası bir başkadır” dedi.

Grubun geçmiş albümlerinde yer alan şarkılarının yanı sıra, kendilerine has yorumları ile seslendirdikleri şarkılardan oluşan geniş bir repertuvar, Akşehirlilerin beğenisine sunuldu.

Popüler şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen Pinhani, büyük alkış aldı.

Açık Hava Tiyatrosunu dolduran çok sayıda Pinhani hayranı doyasıya eğlenirken, konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından gruba bir plaket takdim edildi.
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.