DOLAR : 42,94₺
EURO : 50,49₺
STERLİN : 58,11₺
GRAM : 6.277,57₺
ÇEYREK : 10.313,02₺
CUMHURİYET : 40.923,02₺
Güncel

Pakistan Başbakanı Şerif, kredi davasından beraat etti

Eklenme: 29.05.2015 - 02:35

Mahkeme, 3 milyon dolarlık krediyi geri ödememekle suçlanan Başbakan Şerif ile kardeşini suçsuz buldu

Reklam alanı
İSLAMABAD (AA) - Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile kardeşi Şahbaz Şerif, haklarında açılan 3 milyon dolarlık kredi davasından beraat etti. 

Rawalpindi kentindeki Ulusal Hesap Denetimi Mahkemesi, 1996'da sahibi oldukları İttifak Demir Çelik Fabrikası adına kullanılan 3 milyon dolarlık krediyi geri ödememekle suçlanan Başbakan Şerif ve kardeşi Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'i suçsuz buldu. 

Mahkeme, davanın 2001'de politik nedenlerle açıldığına hükmederek, yeniden görülmesi talebini reddetti. 


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap