DOLAR : 45,973₺
EURO : 53,525₺
STERLİN : 62,031₺
GRAM : 6.799₺
ÇEYREK : 11.146₺
CUMHURİYET : 44.078₺
GREMSE : 110.025₺
Güncel

Ömer Çelik: Irkçılık ve İslam düşmanlığı insanlık için en büyük tehditlerdir

Eklenme: 29.05.2026 - 11:44

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 33 yıl önce Almanya'da gerçekleşen ırkçı Solingen saldırısında hayatını kaybedenleri anarak, "Irkçılık, yabancı düşmanlığı ve İslam düşmanlığı insanlık için en büyük tehditlerdir" dedi.

Ömer Çelik: Irkçılık ve İslam düşmanlığı insanlık için en büyük tehditlerdir
Reklam alanı

AK Parti Sözcüsü Çelik, Solingen faciasının 33. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Mesajında, ırkçı saldırıların ve nefret ideolojilerinin küresel boyutuna dikkati çeken Çelik, şu ifadeleri kullandı;

Irkçılık, yabancı düşmanlığı ve İslam düşmanlığı insanlık için en büyük tehditlerdir. 33 yıl önce ırkçı Solingen saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Saldırıda aile fertlerini kaybetmesine rağmen itidal abidesi olan Bilge Ana Mevlüde Genç’e de bir kez daha rahmet diliyoruz.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 2
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 5 tepki

Yorum Yap