Ahbap Derneği’ne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Oğuzhan Uğur’un da olduğu 9 kişi tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Ahbap Derneği’ne yönelik başlattığı soruşturmanın 3’üncü dalgasında aralarında Babala TV sunucusu ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur’un arasında olduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün savcılığa sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan şüphelilerden Oğuzhan Uğur’un da arasında olduğu 9 kişi tutuklanması talebiyle İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Bir Şüpheli ise adli kontrol tedbirlerinin uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Devletimizi güçsüz gösterdiler depremde. saçma sapan yalan haberler ile ( baraj patladı vs) herkesi kandırıp ah aldılar. yargımıza güveniyoruz. suçlular cezasını alacaktır.
Yorum Yap
AHBAP soruşturmasında Oğuzhan Uğur ve 8 kişi tutuklandı
Soykırımcı İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
Enerji verimliliğinde yerli çözüm: İzmirli Omega Boyler’in 20 yıllık üretim gücü
CHP Konya’da gündem yine duvar
Cevdet Yılmaz: Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır
ABD'de ortalama benzin fiyatı, Orta Doğu'daki gerilimle yeniden 4 dolara çıktı
İran basını: İran'ın Şiraz kentinde patlama sesi duyuldu
Konya’da aranan şahıslara operasyon: 626 kişi yakalandı, biri dolaptan çıktı!
Konya'da tarla yangını
Ankara'da bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacak
TBMM Başkanı Kurtulmuş, yarın Kılıçdaroğlu'nu kabul edecek
CHP Konya’da “mezar taşı” geri döndü! Bu kez il başkanlığı makamına oturtuldu