Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu'nun oğlu Enes dünya evine girdi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan’ın nişan yüzüklerini taktığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ve İlknur Zorlu’nun oğlu Enes ile, Meral- Recep Ok çiftinin kızı Kübra hayatını birleştirdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu’nun oğlu Enes dünya evine girdi

Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen düğüne Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı,  Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mevlüt Gülbudak, Konya Hava Savunma Tugay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Diker, Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Muhammed Ramin, AK Parti Konya Milletvekilleri Latif Selvi, Mehmet Baykan, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Tahir Akyürek ve Mustafa Hakan Özer, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, birçok şehirden milletvekilleri, Eski Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Uzbaş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Eski Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Gülay Samancı, Mustafa Kabakçı, Ercan Candan, Muzaffer Çakar ve Yüksel Özden, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Turan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Ekercin ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu misafirleri kapıda karşıladı. 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, oğlunun düğün törenine katılanlara teşekkür etti. Prof. Dr. Cem Zorlu, “Kızımız Kübra ile oğlumuz Enes’in nikah merasimlerini gerçekleştirdik. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, böyle mutlu günler yaşamalarını temenni ediyoruz. Düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan telefon ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza teşekkürlerimi sunarım. Rabbim tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza evlatlarının mürüvvetini göstersin inşallah” dedi.

Çiçeği burnunda çiftin nikahını ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı.(Yunus Köroğlu) 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 11
  • 0
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English