Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mustafa Özer bilardo turnuvasının şampiyonu oldu

Akşehir Belediyesi Genç Akşehir Kültür Sanat Eğitim ve Spor Merkezi’nin (Genç AKSES) etkinlikleri kapsamında Akşehir Bilardo işbirliği ile düzenlenen ödüllü bir bilardo turnuvası sonuçlandı. Bilardo Turnuvasının şampiyonu; 31 Mayıs 2017 günü Terörle Mücadele Harekatı kapsamında Diyarbakır İli, Lice İlçesinde, gerçekleştirilen operasyon sırasında, BTÖ ile çıkan çatışma sonucu Şehit olan, Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Özer’in Amcaoğlu Mustafa Özer oldu.

Mustafa Özer bilardo turnuvasının şampiyonu oldu
Turnuvanın final karşılaşmasını Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’de izledi. Mustafa Özer ve Muhammed Ateş arasında oldukça çekişmeli geçen final karşılaşmasında şampiyonluğu Mustafa Özer kazandı.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya bilardo turnuvasının ilk kez düzenlendiğini belirterek “İnşallah bundan sonra bu dalda faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Bu turnuvada 32 sporcumuz arasında Mustafa Özer kardeşimiz turnuvanın birincisi oldu, kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. İkinci olan Muhammed Ateş ve üçüncü olan Rahim Gödel kardeşlerimizi de tebrik ediyoruz. Yarışmaya karılan ilk üçe giremeyen diğer hemşehrilerimizi de kutluyorum. Önemli olan katılmak, inşallah inanıyorum ki bir sonraki turnuvalarda onlarda derece alacaklardır. Ben Akşehir’imizde bilardo sporuna ilgi duyanları gördükçe çok mutlu oldum. Akşehir Belediyesi olarak bizde bu sporu desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü amacımız; gençlerimiz için yeni spor alanları oluşturmak, onları olumsuz ortamlardan bu şekilde güzel alanlara ve spora teşvik etmektir. Ben bu vesileyle Akşehir Bilardo İşletmecisi Salih Çokgezer kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz ve ekibine de teşekkür ediyorum “dedi.
"Şampiyonluğu şehit kardeşim Selçuk Özer’e adıyorum"
Turnuvanın birinciliğini kazanan Mustafa Özer’de Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve Akşehir Bilardo İşletmecisi Salih Çokgezer’e teşekkür ederek “Bu turnuvanın şampiyonluğunu canım kardeşim Şehit Selçuk Özer’e armağan ediyorum. Kendisi de bir bilardo aşığıydı. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Selçuk’un vesilesiyle tüm şehitlerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.
Akşehir Bilardo İşletmecisi Salih Çokgezer’ turnuvanın düzenlenmesi için katkı veren Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya teşekkür ederek “sponsorlarımız Merve Kuyumculuk Mustafa Sert’e, Doğaç Medya Doğukan Doğaç’a ve Anıt Otopark Halil Şahbaz’a da çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın düzenlenmesinde verdikleri katkılardan dolayı hepsinin eline koluna sağlık. İnşallah bundan sonra turnuvalarımız bu şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.
Turnuvada birinci olan Mustafa Özer çeyrek altın, ikinci olan Muhammed Ateş gram altın, üçüncü olan Rahim Gödel ise yarım gram altın ile ödüllendirildi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English