Son Dakika Haberler

2022 Meram Yaz Spor Okulları renkli bir organizasyonla final yaparken yaz spor okulu öğrencileri, aileleriyle birlikte Dutlu Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen programda doyasıya eğlendi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Çocuklarımız bizim kıymetlilerimiz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Mustafa kavuş: Onlar için ne yapsak az
28 Haziran’da başlayan 2022 Meram Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle son buldu. Dutlu Millet Bahçesinde gerçekleştirilen organizasyona AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nail Kavruk, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, Konya İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Bilal Yavaş , Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları, muhtarlar, yaz spor okulu öğrencileri, veliler ve eğitmenler katıldı. 
ÇOCUKLAR VE AİLELERİ GECE BOYUNCA DOYASIYA EĞLENDİ
Kapanış programına katılan yaklaşık çocuklar şişme oyun grubu oyunlarından palyaço gösterilerine, akıl zeka oyunlarından konserlere, spor gösterilerinden dans gösterilerine kadar unutulmaz bir gece yaşadı. Çocuklar kendileri için hazırlanan stantlarda gönüllerince eğlenirken spor okulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler beğeniyle takip edildi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tören öncesinde çocukların eğlencelerine ortak oldu. Çocukların akıl zeka oyunları ile balık tutma, halka atma, denge oyunu ve wooden bowling gibi oyunlarına eşlik eden Başkan Mustafa Kavuş, törene katılan ailelerle de sohbet etti. Çocukların fotoğraf çekme isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Kavuş, dondurma, kek ve meyve suyu ikramında da bulundu. Başkan Kavuş, törende yaptığı konuşmada da sevinçleriyle, tatlı yorgunluklarıyla, eşsiz eğlencesiyle, spor dolu günleriyle hep birlikte bir Yaz Spor Okulu’nun daha sonuna geldiklerini hatırlatarak, her ‘Meram Yaz Spor Okulu’nun kendileri için ayrı bir anlamı, ayrı bir heyecanı ve ayrı bir güzelliği olduğunu ifade etti. 

“ÇOCUKLARIMIZ BU OKUL SAYESİNDE KENDİ BAŞARI HİKAYELERİNİ YAZMAYA BAŞLAMIŞTIR” 
“Çocuklarımız gibi Yaz Spor Okulumuz da her yıl biraz daha büyüyor, her yıl kendini yeniliyor, geliştiriyor” diye konuşan Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Her yıl yeni simalar ekleniyor, yeni çocuklar, gençler ve yeni ebeveynlerle de tanışıyoruz. Ve her yaz spor okulumuz çocuklarımızın dimağlarında yeni hatıralar, yeni mutluluklar bırakıyor. Okulumuza katılan tüm çocuklarımızla gurur duyuyorum. Çünkü çocuklarımız, sağlıklı birer birey olarak yetişebilmek için yaz tatilini spor yaparak geçirmeyi tercih ettiler. Diğer taraftan buraya gelerek kendi başarı hikayelerini de yazmaya başladılar. Hayallerini gerçekleştirmek için fedakarlık gösterdiler. Onların, başarıları da, başarı için gösterdikleri çalışkanlıkta bizlerin en büyük gurur kaynağıdır. Çocuklarımız bizim kıymetlilerimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Gelecek yaz döneminde görüşmek üzere” 
 “BAŞKANIMIZIN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPTIKLARI İÇİMİZİ ISITTI” 
Daha sonra konuşan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da tüm ailelere çocuklarının spor yapmaları için gösterdikleri hassasiyet adına teşekkür ederek “Bu güzel sonbahar gününde Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş’un Meram, Meramlılar ve tüm çocuklarımız için yaptıklarını görünce içimiz ısınıyor. Bizler bu güzel şehrin yöneticileri olarak bir taraftan hak, hukuk ve adaletle şehrin inşası için çalışırken diğer taraftan da yeni neslin ihyası için yoğun bir gayret ortaya koyuyoruz. Bizim bu çalışmalarımıza, çocuklarımızın ve gençlerimizin de büyük bir hassasiyetle karşılık verdiklerini görmek bizlere gurur veriyor. Bizler bu çalışmalarımızı 2023, 2053 ve 2071 vizyonu çerçevesinde tevazu, gayret ve samimiyetle sürdüreceğiz” diye konuştu.     
“MERAM BELEDİYESİ, ÜSTÜNE DÜŞENİN FAZLASINI YAPTI” 
Yaz spor okullarının, çocukların enerjilerini atmaları, spora teşvik edilmeleri ve sağlıklı bir birey olarak yetişmeleri için bulunmaz bir fırsat olduğunu hatırlatan AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Eskiden çoğunlukla tarım toplumuyduk. Büyük çoğunluk kırsal kesimde yaşıyor, tarımla uğraşıyordu. Okulların kapanmasıyla çocuklar, enerjilerini tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle atıyor, onlar ve aileleri için bir fırsat oluyordu. Ama bugün onlar, toplanan enerjilerini atmak için böylesi faaliyetler gerçekleştiriyor, belediyelemiz de buna ön ayak oluyor. Çocuklarımızın manevi tarafını doyurmak için Kur’an Kursları, enerjilerini atmaları için de yaz spor okulları vesile oluyor. Enerjilerini olabilecek en iyi yönde sarfediyorlar. Bu açıdan bakıldığında Meram Belediyesi önemli bir misyon üstlenmiştir. Başkan Mustafa Kavuş’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kurslara rağbet gösteren çocuklarımıza, çocuklarımızın eğitimleri için kendilerini vakfeden hocalarımıza, antrenörlerimize ve çocuklarını iyiye, güzele ve spora teşvik eden siz ailelere şükranlarımı sunuyorum.” 
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, okullarda başarı gösteren öğrencilere madalya verdi. Tören dans gösterileri ve Hatice Sezen Medine konseri ile son buldu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 14
  • 5
  • 1
  • 12
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • O
    Oğuzhan
    2 yıl önce

    Alkollü mekan kapatmaktan başka ne yapıyorsunuz? Eskiden Selçuklu'yla yarışan ilçe şimdi Karatay'ın bile gerisinde!

    • Cevapla
    • Begen (9)
    • Begenme (3)
  • Avatar
    Konyalı
    2 yıl önce

    İyi olsun içmeyin

    • Begen (0)
    • Begenme (4)
  • V
    Vatandaş
    2 yıl önce

    İçmeyin diyen arkadaş; böyle mekanların sayısının artması, parklarda veya orda burda içenlerin sayısını azaltır böylece ne millete salça olup rahatsızlık verirler ne de başka bir şey. Biraz mantıklı düşün!

    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English