Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mustafa Hakan Özer: Gençlerin desteği memnun ediyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları saha ziyaretlerinde gençlerin desteklerinden memnun olduklarını söyledi.

Mustafa Hakan Özer: Gençlerin desteği memnun ediyor
Özer, “Hem Konya’da hem tüm Türkiye’de birçok genç kardeşimiz oy kullanacaklar. Onların çoğunun da desteğini aldığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Özer, Toptancılar Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafın kendilerini sıcak karşıladığını vurgulayan Mustafa Hakan Özer, “Bugün toptancılar çarşısında Konya’mızın kadim esnafını ziyaret ettik. Günün erken saatlerinde çalışma arkadaşlarımızla beraber esnaflarımızla bir araya geldik.

Hamdolsun Konya’daki bütün esnaflarımız gibi toptan gıdacılarımız da tam destek veriyorlar. Bizi gayet sıcak karşılıyorlar. Biz onlara güncel durumu anlatırken onlar da bize projeksiyon tutuyorlar. Birlikte olduğumuzu ifade ediyorlar. Dolayısıyla biz Konya’dan çok güçlü bir destekle iyi bir neticeye doğru adım adım ilerliyoruz inşallah” dedi.
‘GENÇLERİN DESTEKLERİNİ GÖRÜNCE MUTLU OLUYORUZ’
İlk kez oy kullanacak gençlerin desteklerini gördüklerinde mutlu olduklarını dile getiren Özer, “Hem Konya’da hem tüm Türkiye’de birçok genç kardeşimiz oy kullanacaklar. Özellikle çalışan, üreten, kendi geçimini sağlayan, bir şekilde hayatın bir ucundan tutunmuş genç kardeşlerimiz; olan biteni, üretmenin, bir şeyin parçası olmanın önemini çok daha iyi kavrıyorlar. Türkiye’de yapılanların, ülkemizde üretilenlerin ne şekilde olduğunu çok daha iyi görüyorlar. İlk oyum çerçevesinde de kardeşlerimizle, ilk oyunu kullananlarla birlikte fotoğraf çektiriyoruz. Onların çoğunun da desteğini aldığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

'TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ EMİN ELLERDE'
Türkiye'nin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirten Mustafa Hakan Özer, "Saha çalışmalarımızda gördük ki, gençlerimiz gümbür gümbür geliyor. Türkiye'de AK gençlik rüzgarı esiyor. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde gençlerimizin teveccühü bizleri memnun ediyor” ifadelerini kullandı.
‘GENÇLERİ İLK OYA DAVET ETTİK’
AK Parti Gençlik Kolları'nın 2023 seçim çalışması kapsamında ilk oylarını kullanacak gençlere özel bir kart gönderdiğini hatırlatan Mustafa Hakan Özer, 'İlklerin' öneminin vurgulandığı kartta, "İlkler unutulmaz" mesajının öne çıktığını belirtti. Özer, bir yüzünde seçimlere çağrıştıran “2023” yazan kartın diğer yüzünde hayata ilişkin ilkler sıralandığını ifade etti.

‘ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’
7’den 70’e herkese dokunduklarını dile getiren Özer, “Bu dokunuş seçim nedeniyle değil seçimlerden evvel de hemşehrilerimizle bir aradaydık. Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da açıkçası bizi memnun ediyor. 21 yıllık AK Parti iktidarlarında çıta gerçekten çok yükseldi. Biz de diyoruz ki ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.’ 14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. 15 Mayıs sabahı da zaferi hep birlikte kutlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English