Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Muhammet Babur AK Parti'den aday adayı oldu

Konyalı İş İnsanı Muhammet Babur, 14 Mayıs 2023 yılında yapılacak seçimlerde AK Partiden Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı.

Muhammet Babur AK Parti’den aday adayı oldu
Konyalı İş İnsanı Muhammet Babur AK Parti'den aday adayı oldu. AK Parti'nin teşkilatında görev yaptığını ifade eden Muhammet Babur, "AK davada bulunmak ve hizmet etmek bizler için bir onur vesilesidir" dedi. 

"GAYEMİZ YÜK OLMAK DEĞİL YÜK ALMAKTIR"
Muhammet Babur: "Tek gayem doğup büyüdüğüm Konya’dan yola çıkarak, ülkeme hizmet etmek,  vefa borcumu ödemektir. Halkla kucaklaşan, refah seviyesini yükselten, bilimde ve teknolojide büyük atılımlar yapan, ilk günkü aşkla kefenini alıp yola çıkan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gayemiz yük olmak değil yük almaktır. Milletimizin refahı, adaleti, kalkınması için bu kutlu yola baş koyan devlet başkanımızın bizlere kazandırdığı ve kazandıracağı önemli hizmetlerin aynı heyecanla devam etmesi için safımızı belli ederek milli duruşumuzu ortaya koyuyoruz. AK Parti Konya Milletvekili aday adayı başvurumuzu yaptık. desteklerine talibiz" ifadelerine yer verdi. 

MUHAMMET BABUR KİMDİR? 
1980 yılında Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise’de doğdu. Muhammet Babur evli ve 4 çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Akkise’de, lise öğrenimini Seydişehir ve Konya Meram’da Üniversite öğrenimini Selçuk Üniversitesi Elektronik Teknolojileri bölümünde  tahsilini tamamladı. Çok sayıda eğitim çalışmalarına katıldı.1997 yılında İç Anadolu bölge televizyonu KONTV' de çalışma hayatına başladı.1999 yılında itibaren ekran ardındaki ekiplerin başında Teknik Planlama ve Operasyon Müdürü olarak 26 yıl idare görevi yaptı. Yine aynı dönem içerisinde İlgi Medya basın yayın grubunu kurarak reklam ajanslığı internet gazeteciliği ve dergi yayınları ile çalışmalarını halen sürdürmektedir. 2022 yılında KONTV Televizyon kanalının yönetimine gelerek halen görevi devam etmektedir. Babur, aynı zamanda AK Parti kuruluşuna kadar Milli Gençlik Vakfı ve Refah Partisi’nde görevler aldı. MÜSİAD Üyesidir.  2014 -2019 yılı Konya Selçuklu İlçe Başkanlığında Tanıtım Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Aynı dönemde Konya İl Başkanlığında Tanıtım Medya Biriminde görev yaptı. Partide birçok seçimde SKM çalışmalarında görevler aldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 9
  • 3
  • 0
  • 6
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English